Szűrés

A(z) PC kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt az Emerson új kompakt, robusztus PC-je

2024. április 12. -

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

Kulcsszavak: Emerson, PC, számítógép
Tovább

Az IDC szerint 13,8 százalékkal csökkennek a PC-kiszállítások globálisan az idén

2023. december 27. -

Az International Data Corporation (IDC) honlapjára felkerült friss előrejelzés szerint a személyi számítógépek (PC-k) globális kiszállítása éves szinten 13,8 százalékkal, mintegy 251,8 millió darabra csökken az idén.

Tovább

Kiderült, min szeretnek játszani a magyarok

2023. június 20. -

Bár Magyarország nem szerepel a világ vezető játékpiacai között, a videojátékok hazánkban is egyre népszerűbbek: 2021-ben közel 90 millió eurós árbevételt ért el a piac. Egy játékosok körében végzett felmérés szerint a magyarok 79 százaléka PC-n szeret játszani, 23 százalékuk okostelefonon, míg a megkérdezettek további 21 százaléka játékkonzolon. 

Tovább

Drasztikusan csökkent világszerte a PC-kiszállítások száma

2023. április 14. -

Az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat honlapjára felkerült előzetes adatok szerint a személyi számítógépek (asztali számítógép, notebook és munkaállomások) kiszállítása világszerte 56,9 millióra esett a március végével záródott három hónapban az egy évvel korábbi 80,2 millióról.

Tovább