Szűrés

A(z) Sziget fesztivál kulcsszót tartalmazó cikkek

360 fokos fesztivál streaming először Közép-Európában!

2017. augusztus 11. -

Több koncertet 360 fokos élő stream segítségével élvezhetnek azok, akik valamilyen okból távol maradnak az idei SZIGET Fesztiváltól, de kíváncsiak az ott történő eseményekre. A Telekom a 25. jubileumi SZIGETEN is segíti a távolságok áthidalását.

Tovább

A Sziget és Telenor mutatta be az első hazai Viber-matricacsomagokat

2016. november 22. -

A Sziget Fesztivál és a Telenor Magyarországon elsőként mutatta be Viber matricacsomagját. A Sziget hivatalos Szitizen-matricái, valamint a Telenor Hugó a bagoly matricacsomagja ingyenesen érhetők el a magyarországi felhasználók számára kizárólag a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazásának számító Viberen keresztül.

Tovább

Idén nyáron 10 ezren már mobillal léptek be a fesztiválokra

2016. augusztus 14. -

A készpénzmentes fizetés után a nyomtatott jegy nélküli belépés is egyre természetesebb a magyar fesztiválozóknak. 2016 nyarán eddig közel 10 ezren vásárolták mobiltelefonos alkalmazással a fesztiválbelépőjüket. A Sziget után a Balaton Soundot és a VOLT Fesztivált keresték a legtöbben.

Tovább

Európa nagy része itt lesz a Szigeten és hozzák a mobilalkalmazásaikat is

2016. augusztus 6. -

Az idei Szigetre idén is rekordszámú látogatót várnak a szervezők. Európa egyik legnagyobb fesztiválja töretlen népszerűségnek örvend a külföldiek körében, sokan érkeznek Nagy-Britanniából, Hollandiából és Franciaországból.

Tovább