Szűrés

A(z) billentyűzet kulcsszót tartalmazó cikkek

Jól szerepelt a Genesis a lengyel versenyen

2023. május 24. -

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

Tovább

Több világújdonsággal jelentkezik a Dell

2023. január 6. -

A Dell Technologies bemutatta a világ első IPS Black technológiával rendelkező 6K monitorát és a világ első Zoom-minősítésű, együttműködést elősegítő billentyűzetét.

Tovább

Elsőrendű játékélmény az Alienware új termékeivel

2022. november 16. -

A Dell Technologies három új Alienware eszközt mutatott be. Az Alienware folytatja azon küldetését, hogy elsőrendű játékélményt teremtsen a most bemutatott három új eszközével: az átdolgozott Alienware R15 asztali számítógépével, a szintén játékosoknak szánt kompakt, de számos kiváló tulajdonsággal rendelkező Tenkeyless billentyűzettel és a már második QD-OLED Gaming monitorral, immáron az alacsonyabb árkategóriában.

Tovább

Cserélhető kapcsolókkal érkezik a Genesis új billentyűzete

2022. április 19. -

A Genesis Thor 303 RGB a népszerű Thor 300 modell utódja. Két változatban, Full és TKL kivitelben kapható, lehetővé teszi a felhasználók számára a kapcsolók cseréjét, valamint az RGB PRISMO megvilágítást. A billentyűket különleges technikával dolgozták ki, így az eszköz hosszú évekig szolgálja majd a játékosokat.

Kulcsszavak: billentyűzet, Genesis
Tovább