Szűrés

A(z) hotspot kulcsszót tartalmazó cikkek

A Pro:Centric Direct 3.0 forradalmi megoldásokat kínál a szállodáknak

2019. július 9. -

Az LG bemutatta megbízható, hotelek számára kifejlesztett televíziós menedzsmentplatformjának új verzióját: a Pro:Centric Direct 3.0 a korábbi rendszer sikeres funkcióira épít, miközben a mindennapi szállodairányítást forradalmasító, új megoldásokat kínál. A hotel televízióira épülő platformmal a szállodavezetők megkönnyíthetik a vendégekkel való kommunikációt, hiszen az eszközök távoli irányításával a látogatók személyre szabott információkat kaphatnak, valamint a készülékeken keresztül kommunikálhatnak a recepcióval.

Tovább

További újdonságokat mutatott be az Alcatel az idei MWC-n

2018. február 28. -

18:9-es FullView kijelzős okostelefon portfoliója mellett az Alcatel egyéb újdonságokkal is jelentkezett a 2018-as MWC-n. Az új, 1T tabletszéria mellett az internetezés élményét is korszerűsítő szélessávú hotspotokkal bővül a márka kínálata, de a forradalmi 5G megoldásra sem kell már sokat várnunk.

Tovább

Bitebird: hordozható 4G wifi hotspot segíti az utazás alatti netezést

2016. június 27. -

Az Air France-KLM és a Transatel telekommunikációs vállalat közös fejlesztése a Bitebird szolgáltatás. A hordozható 4G wifi hotspot lehetővé teszi, hogy az utazás alatt folyamatos internetkapcsolattal rendelkezzünk, roaming díjak nélkül.

Tovább

Wi-Fi hotspottá alakítanák a New York-i kukákat

2015. július 17. -

Egy hulladékgazdálkodással foglalkozó cég, a BigBelly vezeték nélküli internet hozzáférési pontokká alakítaná a kukákat New Yorkban.

Kulcsszavak: hotspot, Wi-Fi, BigBelly
Tovább