Szűrés

A(z) marketing kulcsszót tartalmazó cikkek

Ünnepi marketing csevegőalkalmazással

2023. december 16. -

A nyüzsgő ünnepi szezonban a vállalkozások minden lehetőséget megragadnak – legyen szó karácsonyi kampányokról, újévi eladásokról vagy az úgynevezett "ötödik negyedév" kihasználásáról: a karácsonyi ünnepek és a január vége közötti időszakról, amikor a fogyasztók még mindig kiemelkedő vásárlási szándékkal rendelkeznek a visszaküldött termékekből és ajándékkártyákból megmaradt összeggel. Ez az időszak ideális az értékesítés ösztönzésére irányuló stratégiák kialakítására, amelyek a 2024-es ünnepek alatt – beleértve a holdújévet, a Valentin-napot, a húsvétot, az anyák napját és még sok más ünnepet – a vállalkozások javát szolgálják.

Tovább

Reklámfogyasztásért wifizhettek ingyen a fesztiválozók

2017. november 28. -

A fesztiválokat, az éttermeket és a kávézókat, később pedig akár a tömegközlekedési eszközöket és taxikat is meghódítaná a reklámokért cserébe ingyen WiFi elérést biztosító megoldásával a PushAir. 

Tovább

Jön a IV. Magyar Marketing Fesztivál

2016. december 5. -

A tavaly 1200 résztvevővel megrendezett, teltházas konferencia minden eddiginél erősebb szakmai programmal és „show”-val érkezik immár 4. alkalommal. A negyedik Magyar Marketing Fesztivál ezúttal január 26-án lesz.

Tovább

Tegnap még szórakozás, holnap már termék

2016. augusztus 20. -

Mielőtt a Pokémon GO-val megérkeztünk az Augmented Reality (AR, azaz kiterjesztett valóság) egy jelentős mérföldkövéhez, a valóság-szimuláció viszonylag hosszú utat tett meg a kutatóközpontoktól a szórakoztatóiparig. Mára már marketingkommunikációs célokból is készítenek AR tartalmakat, ráadásul Magyarországon elég magas színvonalon.

Tovább