Szűrés

A(z) per kulcsszót tartalmazó cikkek

Siri szabadalomsértésekért perelik az Apple-t

2016. január 26. -

Az Apple ellen keresetet nyújtott be egy texasi kerületi bírósághoz a Dot 23 nevű cég, amely olyan szabadalmak birtokosa, melyek közül hármat - megítélésük szerint - engedély nélkül használ az Apple a Siri nevű iPhone-asszisztens technológiájában.

Kulcsszavak: Apple, per, szabadalom, Siri
Tovább

Beperlik az Apple-t az iPhone 4S tulajdonosok az iOS 9 lassúsága miatt

2016. január 2. -

Nehéz eldönteni, hogy mit tanácsoljunk az iPhone 4S telefontulajdonosoknak: frissítsék, vagy ne frissítsék az operációs rendszerüket iOS 9-re. Ha használni akarják a telefont, akkor ne tegyék, mert telefonjuk nagyon lelassul, az alkalmazások betöltésére sokat kell várni, de ki tudja, ha teszik, és csatlakoznak az Apple-t beperlő Chaim Lermanhoz, akkor lehet, hogy sok pénzt kereshetnek...

Kulcsszavak: Apple, iPhone, per
Tovább

Nem lett túl egyedi a Polaroid szelfimobilja

2015. január 12. -

A Polaroid egy önfotózásra kihegyezett okostelefonnal is készült az idei CES-re, az újdonsággal viszont akadt egy kis bökkenő: dizájnjával és forgatható kamerájával is az Oppo 2014 októberében bemutatott N3 mobiljára emlékeztet. A kínai gyártó máris jelezte, hogy kész jogi lépéseket tenni az ügyben.

Tovább

Szabadalomsértésért pereli a Samsung az NVIDIA-t

2014. november 24. -

A dél-koreai gyártó szerint az NVIDIA hat szabadalmát is sérti chipsetjeivel, ezért azok és a köréjük épülő készülékek import tilalmát kéri az USITC-től.

Tovább