Szűrés

A(z) táblagép kulcsszót tartalmazó cikkek

Kiemelkedő játékteljesítménnyel érkezik az új Lenovó tablet

2024. április 15. -

A Lenovo bejelentette, hogy a Lenovo Legion Tab júniusban Magyarországon is elérhetővé válik. A 8,8 hüvelykes Android táblagép – amely a modern mobilos játékosok számára készült – áthidalja a PC és a mobiljátékok közötti szakadékot, egyúttal elérhető és kényelmes megoldást kínál a kiemelkedő játékélményt kereső játékosok számára.

Tovább

Elegáns formavilággal és hosszan tartó teljesítménnyel érkezik az új Samsung tablet

2024. április 4. -

A Samsung bemutatja a 2024-es Galaxy Tab S6 Lite táblagépét, a munkára és kikapcsolódásra tervezett, stílusos tabletet. A megbízható teljesítményt nyújtó Galaxy Tab S6 Lite, a rendkívüli pontosságú S Pennel párosítva inspirációt adhat, és elősegítheti a nagyszerű eredményeket – felhasználótól függetlenül, legyen szó diákokról, fiatal szakemberekről vagy akár családokról.

Tovább

Koncentráció felsőfokon: Note Air3

2024. március 21. -

Lépj be a jegyzetelés jövőjébe a Note Air3 sorozattal, ahol az innováció és az egyszerűség találkozása újradefiniálja a produktivitást! Akár a monokróm e-papír tűéles tisztaságára, akár a színek élénk sokoldalúságára vágysz, ezek a táblagépek páratlan írási élményt kínálnak, és arra tervezték őket, hogy növeljék a koncentrációt és a kreativitást. Csatlakozz a digitális jegyzetelés forradalmához és fedezz fel egy olyan világot, ahol a zökkenőmentes technológia találkozik az írás időtlen művészetével!

Tovább

A Tab Mini C új szintre emeli az olvasást és a vázlatkészítést

2024. január 12. -

A BOOX Tab Mini C egy kivételes E Ink tablet, amely ötvözi a kiváló kompatibilitást, a hordozhatóságot, az olvasási kényelmet és az írási képességet. Felgyorsult világunkban elengedhetetlen, hogy legyen egy sokoldalú társunk a mindennapokban, amelyre számíthatunk legyen szó munkáról, vagy szabadidőről. Bár a technológia számos lehetőséget kínál, fontos figyelembe venni a hagyományos képernyők lehetséges negatív hatását szemünk egészségére. Ezért is kulcsfontosságúak az E Ink tabletek, amelyek egészségesebb alternatívát kínálnak az olvasásra a szem megerőltetésének csökkentésével.

Tovább