Szűrés

A(z) ünnepi szezon kulcsszót tartalmazó cikkek

Vajon mik vezetik a karácsonyi kívánságlistákat?

2014. december 12. -

A poént gyorsan lelőjük a türelmetlenek kedvéért: a Samsung friss, Facebookon végzett felmérése szerint a mobilkészülékek a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok. A kapott válaszokból az is kiderült, hogy a karácsonyi készülődés során tízből csupán egy ember készül tudatosan, és vásárolja meg ajándékait már jóval az ünnepek előtt. Az ajándékozás a költségek és a stressz miatt csak a dobogó utolsó fokára kerül, így nem csoda, hogy az emberek kétharmada az utolsó pillanatban, a karácsonyi forgatagban szerzi be az ajándékokat.

Tovább

Hatalmas karácsonyi bummra számít az Extreme Digital

2014. november 5. -

Az idei ünnepi szezonra vonatkozó előrejelzések szerint mintegy másfélszeresére növekvő csomagszám miatt kétszeres raktárkészlettel, közel háromszor nagyobb raktári férőhellyel, és megnégyszerezett raktári személyzettel készül a karácsonyra az Extreme Digital. Az új raktárral hazánk egyik legnagyobb e-kereskedőjének célja, hogy az ajándékvásárlási rohamban is tartani tudja a megrendelt termékek 1 napon belüli kiszállítását.

Tovább

Karácsonyi üdvözletek mobilneten, újévi köszöntések hívásokkal

2014. január 6. -

A Telenor adatai szerint továbbra is hódít az az elmúlt években megjelent trend, hogy a felhasználók az SMS-ekről és MMS-ekről kezdenek átszokni arra, hogy karácsonyi vagy újévi üdvözleteiket interneten küldjék el, jellemzően a közösségi oldalakon vagy elektronikus levélben.


Tovább

Rekord eladások a Xiaominál a „szinglik napján”

2013. november 12. -

A Xiaomi feltöltötte raktárkészleteit a Kínában kivételes forgalommal kecsegtető „szingli ünnepnapra”, s az eredmény nem maradt el: cirka 380 ezer, a gyártó nevével fémjelzett termék talált gazdára mintegy 90 millió dollár értékben.

Tovább