Szűrés

A(z) Ascend Mate7 kulcsszót tartalmazó cikkek

Kompakt kiadásban érkezik a Huawei Mate 7?

2015. január 29. -

Képek szivárogtak ki a Huawei új mobiljáról. Állítólag Mate 7 kompakt verziója pózol a fotókon, amely az MWC-n (Mobile World Congress) mutatkozhat be.

Tovább

A Huawei teljes körű integrált mobil kínálata a CES-en

2015. január 8. -

A Huawei több mint száz terméket állított ki a 2015-ös CES-en, beleértve legújabb okostelefonjait, viselhető okoseszközeit, táblagépeit, okos otthon készülékeit és járműbe építhető moduljait. A vállalat emellett bejelentette a Hilink kor vízióját: a Huawei stratégiáját, amellyel világszerte teljes körűen integrálható mobil internet megoldásokat kínálhat a fogyasztók számára.

Tovább

Ascend Mate7 Monarch – zafír védelemmel

2014. december 12. -

A Huawei bemutatta prémium óriásmobiljának felturbózott kiadását, amely zafír üveggel és 64GB belső tárhellyel büszkélkedhet. Az Ascend Mate7 Monarch mellé különböző ajándékokat is kínál a gyártó, ám naivság azt hinni, hogy a rengeteg extra nem jár egy kis felárral.

Tovább

Ujjlenyomat-olvasóval, fémes ruhában érkezett a Huawei Ascend Mate7

2014. szeptember 5. -

A kínai gyártó új óriásmobiljával (vagy inkább táblagépével) bebizonyította, hogy minden eszköze megvan ahhoz, hogy az Apple, a HTC és a Samsung csúcsmodelljeinek állítson kihívót. Ennek jegyében az Ascend Mate7-et ujjlenyomat olvasóval vértezte fel, amit a készülék hátlapi kamerája alá épített.

Tovább