Szűrés

A(z) EOS kulcsszót tartalmazó cikkek

Több mobiltartozást halmoznak fel a nők, de a férfiak fizetik a nagyobb összeget

2018. augusztus 7. -

Az EOS Csoport több százezer, 2017-ben kezelt ingatlanfedezet nélküli tartozást vizsgált meg kutatásában, amelyből többek között kiderült, hogy bár a hölgyek 8%-kal több esetben halmoznak fel mobiltartozást, azok átlagos értéke – 18.963 forint – elmarad a férfiakhoz köthető tartozások 22.366 forintos átlagtól. 

Kulcsszavak: mobilkommunikáció, EOS
Tovább

Canon EOS 5Ds és EOS 5Ds R: 50 megapixeles felbontás és gyors autofókusz

2015. február 6. -

 A Canon bemutatta az EOS 5Ds-t és EOS 5Ds R-t, két új, ultramagas felbontású, "full frame" tükörreflexes gépét. A 35 mm-es kamerák a „full frame” szenzorok között valaha látott legmagasabb felbontást, 50,6 megapixelt kínálnak. A gépek a részletgazdagság, a válaszkészség és a strapabírás különleges kombinációját nyújtják.

Tovább

Hazánkban a Canon élmezőnybe szánt gépei – EOS 7D Mark II és Powershot G7 X

2014. december 11. -

Már Magyarországon is elérhető a professzionális EOS-1D X-ben megismert technológiákat is felvonultató EOS 7D Mark II, amely gyorsaságot és kiemelkedő teljesítményt nyújt a fotósoknak. Megérkezett a hazai üzletekbe a kompakt Powershot G7 X modell is, aminek repertoárjában az NFC és a WiFi támogatás egyaránt megtalálható, így kényelmesen megoszthatjuk a vele lőtt fotókat.

Tovább

Operatőröknek tervezett Canon kamera: EOS C100 Mark II

2014. november 4. -

A Canon olyan kamerát mutatott be, amely még több kreativitást és még egyszerűbb vezeték nélküli tartalommegosztást kínál, mint az elődei. Az EOS C100 Mark II a Cinema EOS System termékcsalád legújabb tagja. A videókamera azoknak az operatőröknek készült, akik egyedül dolgoznak terepen, nehéz körülmények között.

Tovább