Szűrés

A(z) Galaxy S9 kulcsszót tartalmazó cikkek

Új mophie juice pack Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékekhez

2018. április 24. -

A prémium minőségű beépített akkumulátoros mobiltelefontokokat gyártó mophie bemutatta a juice pack sorozat új Samsung készülékekhez gyártott modelljeit.

Tovább

A BuzzFeed és a The Dodo a Samsung Galaxy S9-cel gyárt szuperlassított tartalmakat

2018. április 18. -

A Samsung Electronics, a BuzzFeed és a The Dodo új együttműködésének köszönhetően a hétköznapi pillantok is felejthetetlenné válnak a Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékek Super Slow-mo kamerája által. 

Tovább

Mindannyiunk kedvenc Disney karakterei a Samsung Galaxy S9 és S9+ telefonokon kelnek életre

2018. március 26. -

A Samsung Electronics és a Disney AR Emoji hangulatjelekként kelti életre a legnépszerűbb Disney karaktereket a Galaxy S9 és Galaxy S9+ telefonokon. 

Tovább

Magyarországra érkezik a Samsung Galaxy S9 és S9+

2018. március 12. -

1200 milliárd fényképet készítünk évente. Ebből csak az Instagramra, az egyik legnépszerűbb fotómegosztó közösségi oldalra naponta 95 millió képet töltünk fel. A fotóink túlnyomó része - 85 százaléka – már mobiltelefonnal készül. Ahhoz, hogy a felhasználók kiváló minőségű képekkel mondják el személyes történeteiket, a legkorszerűbb technológiákra épülő okostelefon-kamerára van szükségük. A Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékek tervezésekor ezt is figyelembe vették; a csúcskategóriás készülék előnyeit mostantól a magyar felhasználók is élvezhetik.

Tovább