Szűrés

A(z) Galaxy Tab S kulcsszót tartalmazó cikkek

Franciaországban már elérhető a Galaxy Tab S 10.5 Lollipop frissítése

2015. március 24. -

A Samsung kiadta az Android 5.0.2-es verzióját magába foglaló szoftverfrissítést felsőkategóriás táblagépére, a 10,5 hüvelykes Galaxy Tab S-re.

Tovább

A Galaxy Tab S2 vékonyabb lesz, mint az iPad Air 2

2015. február 17. -

A Samsung továbbfejleszti Tab S szériájának modelljeit. Az új masinák nemcsak tudás terén, hanem dizájn szempontjából is fejlődést mutatnak.

Tovább

Galaxy Tab S 10.5 tablet teszt – Játssz nagyban!

2015. január 25. -

Néhány napra nálunk vendégeskedett a Samsung Galaxy Tab S duó nagyobbik, 10,5 hüvelykes AMOLED kijelzővel szerelt tagja. A rendkívül karcsú, méretéhez képest pedig meglepően könnyű készülékre jó ránézni és élmény használni, igazi multimédiás mindenes. A Tab S 10.5 Achilles-sarka az ára, amiért cserébe a remek szoftveres és hardveres adottságokon felül prémium anyagokat is kínálhatna.

Tovább

13.000 évnyi elvesztegetett idő

2015. január 13. -

A Samsung megbízásából készült reprezentatív felmérés szerint az európaiak átlagosan 45 percet töltenek naponta munkába járással, ami évente 180 órát jelent, vagyis egy teljes hetet vesztegetnek el a lakóhelyük és a munkahelyük közötti ingázással. Holott a tömegközlekedés monotonitásából adódóan és a modern technológiai eszközöknek köszönhetően az utazásra fordított időt könnyedén hasznos időtöltéssé változtathatják.

Tovább