Szűrés

A(z) LG G5 kulcsszót tartalmazó cikkek

Újra EISA-díjat nyert az LG OLED TV-je

2016. augusztus 16. -

Immár ötödik egymást követő évben nyerte el az LG Electronics (LG) OLED TV-je az európai piacon kapható legjobb high-end televíziónak járó elismerést az Európai Kép- és Hangszövetségtől (European Imaging and Sound Association — EISA). Az EISA díjairól minden évben 20 ország 50 multimédia-magazinjának szakértőit felvonultató bi-zottság dönt — ez a testület az innovatív termékeket azok technológiai tudása, formaterve és a bennük megtestesülő innováció alapján értékeli.

Tovább

LG G5 teszt – mit tud az LG G sorozatának ötödik változata?

2016. augusztus 15. -

Nálunk járt egy rövid teszidőszakra a kisebbik dél-koreai gyártó zászlóshajója, az LG G5. A telefon unibody házat, cserélhető akkumulátort, bővíthetőséget és modularitást ígér a jelenleg elérhető legjobb specifikációk mellett. Lássuk mire elég mindez.

Tovább

Az LG megkezdte az LG G5 hazai értékesítését

2016. május 23. -

Az LG Electronics hazai képviselete megkezdte a régóta várt LG G5 moduláris okostelefonjának magyarországi értékesítését.

Tovább

A legújabb LG okostelefonokat az USA hadserege is használhatja

2016. május 11. -

Az LG G5 és a V10 okostelefonok megkapták az USA Nemzeti Információbiztonsági Partnerségének (National Information Assurance Partnership — NIAP) tanúsítványát, ami azt bizonyítja, hogy ezek a készülékek vállalati környezetben is megfelelnek a nemzetközi biztonsági előírásoknak.

Tovább