Szűrés

A(z) LTE Advanced kulcsszót tartalmazó cikkek

A Telenor ügyfelei akár kétszer gyorsabban mobilinternetezhetnek Budapest és Győr számos pontján

2016. április 7. -

A Telenor már hónapok óta teszteli a fővárosban, és most Győrben is több bázisállomásán elérhetővé tette a még gyorsabb Hipernet élményt biztosító LTE Advanced technológiát. A korábbinál akár kétszer gyorsabb 4G-s adatátvitelt tarifacsomagtól függetlenül bármely Telenor ügyfél kipróbálhatja.

Tovább

LG G3 A – lézeres autofókusszal felturbózott G2

2014. augusztus 8. -

A kisebbik dél-koreai gyártó anyaországában mutatta be G3 csúcsmobiljának legújabb változatát. A G3 A nem tekinthető ízig-vérig újdonságnak, ugyanis az LG G2 új képességekkel felruházott kiadását üdvözölhetjük személyében.

 

Tovább

Dél-Koreában mutatkozott be a QHD kijelzővel felvértezett Galaxy S5

2014. június 18. -

Sokat lehetett az elmúlt időben hallani a továbbfejlesztett Galaxy S5 modellről, melynek nemhogy érkezése, de neve sem volt egyértelmű, mindezidáig. A Samsung most hivatalosan is leleplezte legújabb csúcskészülékét, a Galaxy S5 LTE-A névre keresztelt modellt, amely, a várakozásoknak megfelelően QHD kijelzőt kapott, bár a fém ház kimaradt a sorból. Vajon ez lenne a sokat emlegetett készülék?

Tovább

Ujjlenyomat-olvasóval támad az 5,6 colos Pantech Vega Secret Up

2013. december 5. -

A dél-koreai Pantech egy újabb ujjlenyomat olvasóval szerelt phabletről rántotta le a leplet. Az 5,6 hüvelykes kijelzővel szerelt Vega Secret Up a Secret Note szerényebb hardverrel ellátott „kistesójának” tekinthető.

Tovább