Szűrés

A(z) Lumix kulcsszót tartalmazó cikkek

LUMIX GH5 – öt év garancia és V-Log!

2017. február 17. -

Fantasztikus ajánlattal készültek azoknak, akik előrendelik a Lumix GH5 kamerát az értékesítés hivatalos megkezdése előtt! Ne habozzon: öt évre kiterjesztett garanciát és egyedi kódot kaphat a V-Log funkció használatához!

Tovább

Panasonic LUMIX GH4 – minőségi 4K videók

2014. március 25. -

A Panasonic megkezdte a LUMIX DMC-GH4 fényképezőgépek értékesítését. Az új készülék ma az egyik legkorszerűbb cserélhető objektíves tükör nélküli (DSLM) fényképezőgép a piacon, amely számos műszaki újdonsággal szolgál, például 4K videók is készíthetők vele.

Tovább

Panasonic LUMIX GH4 – lenyűgöző képminőség, 4K videók

2014. február 7. -

A Panasonic ma megkezdi a LUMIX DMC-GH4 fényképezőgépek értékesítését. Az új készülék az egyik legkorszerűbb cserélhető objektíves tükör nélküli (DSLM) masina a piacon, amely számos műszaki újdonsággal szolgál, így maximálisan képes megfelelni a professzionális felhasználók igényeinek is. 

Tovább

Gyarapodott a Panasonic LUMIX család

2014. január 9. -

A Panasonic bemutatta LUMIX családjának legújabb tagjait: a TZ55, az SZ8 és az LZ40 készülékeket. Mindhárom gép másban kiemelkedő: kivételes képminőség, kreatív funkciók, ultraszéles látószög és kimagasló hálózati integráció. A válllat portréfotózásra kimondottan alkalmas, fix közepes gyújtótávolságú teleobjektívjét is bejelentette.

Tovább