Szűrés

A(z) PayPass kulcsszót tartalmazó cikkek

Gyors fizetés egy mozdulattal, bankkártya helyett karkötővel

2018. július 4. -

Viselhető érintésmentes fizetési megoldással bővült a Telenor pénzügyi szolgáltatásainak köre. A Wallet karkötővel okostelefon nélkül is gyorsan, egy mozdulattal fizethetünk az érintésmentes POS-termináloknál – ugyanúgy, mint egy PayPass bankkártyával. A karkötő ideális például kirándulásokon, fesztiválon vagy strandon, de akár a gyerekek zsebpénzének menedzselésére is. Használható online fizetésre is, és bármely mobilszolgáltató ügyfeleinek elérhető.

Tovább

A hazai bankkártyák 40%-a alkalmas az érintéses fizetésre

2015. január 22. -

A MasterCard szerint a tavalyi év áttörés volt Magyarországon a egyérintéses fizetés tekintetében: jelenleg már tízből négy hazai kibocsátású bankkártya és kártyaolvasó terminál alkalmas az egyérintéses fizetésre, vagyis a PayPassra.

Tovább

Idén bankkártyával is fizethetünk a Szigeten

2012. április 24. -

A tavalyi megoldást kibővítve idén a MasterCardnak köszönhetően a Szigeten már MasterCard vagy Maestro PayPass bankkártyával is tudunk fizetni, a lényeg, hogy készpénzt ne vigyünk magunkkal. A szervezők annyiban segítenek is a látogatóknak (illetve az NFC terjedésének), hogy az OTP Bankkal kötött együttműködésüknek köszönhetően Sziget bérlettel rendelekezők kedvezményesen tudnak igényelni PayPass kártyát, és hozzá tartozó teljeskörű banki szolgáltatásokat.

Tovább

NFC modult tartalmazó microSD kártya – Moneto

2012. január 13. -

Hamarosan piacra kerül a hasznos kis szerkezet, mely NFC-képessé tehet bármilyen androidos okostelefont.
 

Kulcsszavak: Android, PayPass, NFC
Tovább