Szűrés

A(z) Workshop kulcsszót tartalmazó cikkek

Vigyen LUMIX G kamerát Máltára!

2017. február 18. -

Már március-április fordulóján különleges élményben lehet részük a fotózás szerelmeseinek: részt vehetnek egy fotós workshopon, melyet Mikołaj Nowacki, a Lumix G európai nagykövete vezet.

Tovább

Látványos workshop az együttműködő robotok előnyeiről

2016. március 27. -

Látványos, egyúttal azonban rendkívül szakszerű workshoppal és bemutatóval prezentálta márciusban a veszprém-kádártai Vajda Művek a térség vállalatainak az együttműködő robotok előnyeit. A résztvevőkre – többek között a Balluff Kft. és a Jost Hungária képviselőire – nagy benyomást tettek a dán robotgyártó Universal Robots egyedi és széles körben alkalmazható robotkarjai, melyekhez nincs szükség semmilyen biztonsági kerítésre, és egyszerűen beüzemelhetők a legkülönbözőbb feladatokra.

Tovább

Elektromos kisautó a Széchenyi István Egyetemen

2014. május 22. -

A Széchenyi István Egyetem Járműipari Kutatóközpontja (JKK) háromnapos szakmai workshopot rendezett, ahol többek között az egyetem vezetői bemutatták saját fejlesztésű, elektromos kisautójukat, a SZEIectrat is.

Tovább

Androideák újratöltve: indul a Telenor második alkalmazás ötletpályázata

2012. február 24. -

Farsangi hangulatban telt a Telenor idei első Android Workshopja, amely ezúttal a zenéről és a szórakozásról szólt. Az androidos közösséget meglepetés várta a Toldi Moziban: ismét meghirdették a sikeres alkalmazás-ötletpályázatot, az Androideákat.

Tovább