Szűrés

A(z) adatközpont kulcsszót tartalmazó cikkek

Minden eddiginél nagyobb kapacitású az ETERNUS DX8900 S4 tárolórendszer

2018. november 2. -

A Fujitsu napokban bevezetett ETERNUS DX8900 S4 tárolórendszere meghonosítja az adatközpontban a flash-technológiára optimalizált, petabájt-nagyságrendű adattárolást. 

Tovább

A Fujitsu PRIMERGY M2 szerverekkel turbózza a PRIMEFLEX vShape teljesítményét

2016. augusztus 1. -

A Fujitsu bemutatta a PRIMEFLEX vShape integrált rendszere legújabb verzióját, amelynek teljesítménye a legújabb Fujitsu PRIMERGY M2 szervereknek köszönhetően 20 százalékkal meghaladja az előző generációét.

Tovább

Dell intézményi és adatközponti hálózati megoldások a „jövőkész” vállalatoknak

2015. október 6. -

A Dell bővíti hálózati kínálatát, hogy segítse az egyre összetettebb intézményi hálózatkezelést és az adatközpontok hirtelen felfutó sávszélesség-igényének kezelését. Az új innovatív intézményi hálózati architektúrával egyszerűbb a telepítés, a felügyelet és a befektetésvédelem.

Tovább

Intel újdonságok a Computexen

2015. június 3. -

Az Intel egy sor újdonsággal készült az idei Computexre. Bővítették 5. generációs Intel Core processzor termékcsaládjukat, és bemutatták az első olyan LGA foglalatú Intel Iris Pro grafikus processzort, melyet Intel asztali számítógépekhez készített processzorra integráltak. Új Thunderbolt 3-as csatlakozójukat is bejelentették, és az Intel Unite üzleti platformot más megoldásokkal karöltve.

Tovább