Szűrés

A(z) akció kulcsszót tartalmazó cikkek

Egy tipp, amivel 7 nap ingyenes és korlátlan Hipernet elérést aktiválhatnak a Telenor kártyás ügyfelei

2017. január 14. -

A feltöltőkártyás előfizetők hét napig korlátlanul és forgalmi díj nélkül mobilinternetezhetnek a Telenor Hipernet hálózatán, ha 2017. január 25-éig bármekkora összeget feltöltenek egyenlegükre, és a feltöltést igazoló SMS-re válaszul elküldik a Hipernet szót. A havidíjas előfizetőket kedvezményes készülékárak várják a Telenor Blue tarifacsomagokkal.

Tovább

Egyre többen keresik a nagykijelzős mobilokat

2015. szeptember 23. -

Egyre többen szeretnének nagykijelzős mobilt vásárolni. A legtöbben 4,5 és 5,5 hüvelyk közötti méretű okostelefont vásárolnak a Telenornál, de keresett a 4-4,5 hüvelykes méret is, ezeknél kisebbet azonban már alig visz haza valaki. A szolgáltató szeptember 22-től egy héten át különleges akcióval reagál a vásárlói igényekre.

Tovább

100GB ajándék OneDrive tárhely, csak Dropbox felhasználóknak

2015. február 20. -

Csupán engedélyeznünk kell, hogy a OneDrive hozzáférjen Dropbox fiókunkhoz, hogy oda menthesse a saját használati útmutatóját, s jutalmul 100GB OneDrive tárhelyet kapunk, amit 1 évig díjmentesen használhatunk.

Tovább

Korlátok nélkül netezhetnek karácsonykor a Telenor ügyfelei

2014. december 17. -

2014. december 24-25-26-án korlátlan Hipernet hozzáférést ajándékoz ügyfeleinek az idén 20 éves Telenor. Az adatforgalmi számlálók lekapcsolásával gyakorlatilag korlátlan internet eléréssel élvezhető a szupergyors Hipernet minden telenoros számára, legyen szó lakossági, üzleti, számlás vagy kártyás előfizetésről.

Tovább