Szűrés

A(z) alkalmazásfejlesztés kulcsszót tartalmazó cikkek

Eredményt hirdettek az 1app 2016 mobilalkalmazás-fejlesztő versenyen

2016. október 12. -

A Kutatók Éjszakája programjainak keretében került sor az immár hagyománnyá vált 1app mobilalkalmazás-fejlesztő verseny eredményhirdetésére. A versenyt a BME Mobil Innovációs Központ a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács szakmai együttműködésével az 1app programsorozat keretében rendezte meg, amelyre a 14-28 év közötti korosztályból nevezhettek mobilalkalmazásokat a fiatalok.

Tovább

Ezentúl bárki fejleszthet alkalmazást a Samsung Smart TV-khez

2016. július 4. -

A Samsung Electronics hivatalosan is bemutatta a Smart TV-khez kapcsolódó szoftverfejlesztési csomagjának (Software Development Kit, SDK) felhasználói felületét. Az eszköztár széleskörű tartalmi hozzáférést biztosít a fejlesztőknek, és végeredményben kiterjeszti az egyedi felhasználói élményt is. Korábban a Smart TV-khez fejlesztett SDK felülete csupán néhány kiválasztott partner számára és csak limitált számú alkalmazáshoz volt elérhető.

Tovább

Diákoknak szól az 1app mobilalkalmazás-fejlesztő verseny

2016. április 8. -

A BME Mobil Innovációs Központ negyedik alkalommal hirdet mobilalkalmazás-fejlesztő versenyt, melyre a középiskolás és felsőoktatásban tanuló fiatalok jelentkezését várják, akik ötletes, jól működő alkalmazást fejlesztenek valamelyik elterjedt mobil platformra (Android, iOS, Windows Phone). 

Tovább

Az asztali gépen készített útiterv már Android eszközre is átküldhető

2015. július 14. -

Az asztali gépen elkészített útitervet már nem csak iOS eszközökre, hanem Android okostelefnokra és táblagépekre is el tudjuk küldeni a Google Maps új frissítésének köszönhetően.

Tovább