Szűrés

A(z) autószolg kulcsszót tartalmazó cikkek

Mihez kezd az agresszív sofőr a Google vezető nélküli autóival?

2014. május 9. -

A vezető nélküli autók fejlesztésének új szakaszába lépett a Google: miután az autópályákon már kellően megbízhatóak a járművek, a következő lépés a sokkalta bonyolultabb városi közlekedés meghódítása - írta hétfői blogbejegyzésében az IT-cég e területért felelős projektigazgatója.

Tovább

A Windows is autóba ülne

2014. április 14. -

A trendeknek megfelelően most éppen a Microsoft döntött úgy, hogy elkészíti saját autós operációs rendszerét „Windows in Car” néven, de az Apple és a Google is dolgozik már hasonló megoldásokon. Az ablakos szoftver egyébként leginkább a cég mobiltelefonokon futó rendszeréhez, a Windows Phone-hoz hasonlít, hiszen a kezdőképernyőn a leggyakrabban használt funkciók jelennek meg a könnyebb elérhetőség végett.

Tovább

Önvezető autó a mobil munkavégzéshez

2014. február 20. -

A Regus és a Rinspeed közös fejlesztése a járműveket teljes körű kapcsolattal rendelkező irodává és tárgyalóteremmé alakítja. Az autózás nem lesz többé holtidő az otthon és a munkahely között, hiszen az üzletemberek vezetés helyett a munkájukkal foglalkozhatnak.

Tovább

Mobilalkalmazás otthoni autószereléshez

2014. január 27. -

A jövőben egy mobilapp segítségével kideríthetjük , hogy milyen karbantartási és egyéb munkákat végeztek el – vagy sem – az autónkon a szervizben.

Tovább