Szűrés

A(z) automatizálás kulcsszót tartalmazó cikkek

A kobotok csodákra képesek

2019. február 12. -

Az együttműködő robotok (kobotok) világa folyamatosan fejlődik, és beillesztésük az aktuális gyártókörnyezetbe felér egy valóságos technológiai paradigmaváltással. Így hát aligha meglepő, hogy az együttműködő robotok iránti kereslet egyre jelentősebb mértékben emelkedik.

Tovább

Gyors és olcsó megoldás az okosotthonok vezérlésére

2017. október 25. -

Jelentősen egyszerűsítheti és gazdaságosabbá teheti a lakóépületek, irodák, ipari létesítmények automatizált vezérlését egy idén bemutatott magyar fejlesztés. Az Kameleon Light egyszerűen beszerelhető és ingyenesen applikációval vezérelhető.

Tovább

Önjáró autót hozott a CES-re a Mercedes

2015. január 10. -

Az idei CES-en számos újdonsággal találkozhatnak az érdeklődök, többek között a Mercedes önjáró autójának prototípusát is megtekinthetik. A jármű nem csak technológiai szempontból keltheti fel a figyelmet, hanem kialakítása is vonzza a tekintetet. A belső tér pedig közel sem olyan, mintha egfy autóban ülnénk.

Tovább

A Google bemutatta önműködő autójának üzemképes prototípusát

2014. december 23. -

A legszebb karácsonyi ajándékot mutathatta be a Google hétfőn. Végre elkészült önműködő autójuk első, teljesen funkcionáló prototípusa, melynél szebbet – ahogy fogalmaztak – el sem tudnak képzelni.

Tovább