Szűrés

A(z) bankkártyás befizetés kulcsszót tartalmazó cikkek

Uber-szerű fizetési élményt vezet be a Green Taxi

2016. augusztus 16. -

Hamarosan nemcsak autórendelésre, vagy a fuvardíj nyomonkövetésére használhatják a környezettudatos utasok a Green Taxi applikációját, hanem fizethetnek is vele a Cellum technológiájának köszönhetően.

Tovább

Vodafone ReadyPay mobil bankkártyás fizetés immár a Tele5 Taxinál is

2016. augusztus 1. -

A Tele5 Taxi — a féléves tesztidőszak lezárultát követően — júliustól teljes saját flottájával csatlakozott a Vodafone ReadyPay szolgáltatáshoz.

Tovább

Okostelefonnal is beléphetünk a balatoni strandokra

2016. május 4. -

A magyar tengerpart sokat változott a régi „Zimmer Frei” hangulathoz képest. Egy nemzetközi összehasonlításban a legtöbb fizetős strandunk felveszi a versenyt a legfelkapottabb helyekkel is. A minőségi szolgáltatások elterjedése mellett egyre többet foglalkoznak a kényelmünkkel is: 2016-ban már a legtöbb balatoni strandon elfogadják a mobiltelefonon vásárolt jegy felmutatását is belépéskor.

Tovább

Egyre nagyobb teret kaphat az egészségügyi öngondoskodás Magyarországon

2016. április 13. -

A háztartások egészségügyi kiadásainak folyamatos emelkedésével, illetve a magán-egészségügyi szolgáltatások népszerűségének növekedésével egyre nagyobb jelentősége lesz Magyarországon az egészségügyi öngondoskodásnak – Hangzott el az OTP Egészségpénztár sajtóháttér-beszélgetésén.

Tovább