Szűrés

A(z) drón kulcsszót tartalmazó cikkek

A Te gyereked is már drónnal játszik?

2018. október 26. -

1500 négyzetméteren egyszerre több száz érdekes új játékot, távirányítós autókat, drónokat, ötvennél is több társast, mozitermet és légvárat, több ezer LEGO kockát, arcfestést és Kicsomi csillámtetoválást, Kis Gesztenye Klub és Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncertet és még számos egyéb izgalmas programot kap, aki elmegy az Ország Játéka 2018 verseny nyító rendezvényére  a Játszónapra október 28-án vasárnap 9-19 óra között a MOMKULT-ba!

Kulcsszavak: okosjáték, játék, drón
Tovább

Epson okosszemüveggel vezérelhetjük a drónokat

2016. december 20. -

Januártól megkezdődik az Epson BT-300 okosszemüveg szállítása. A készülék jelenleg a legkönnyebb, kiterjesztett valóság (AR) technológiát alkalmazó, binokuláris, átlátszó okosszemüveg a piacon, amelyet drónpilóták és légi fotósok igényeihez alakítottak.

Kulcsszavak: Epson, okosszemüveg, drón
Tovább

Tárd ki a szárnyaid!

2016. október 7. -

Vajon ki ne álmodott volna még arról, hogy milyen jó lenne repülni? Felszállni, megcsodálni a tájat madártávlatból? Ugye, milyen gyönyörű látvány lehet a folyók vizén megcsillanó napfény, vagy épp egy nyüzsgő nagyváros a magasból? Bármerre is jársz, az új merevszárnyú Parrot Disco drónnal valóra válthatod az álmod, és még csak a Földről sem kell felszállnod!

Kulcsszavak: drón, Parrot Disco
Tovább

Legyen mindenkié a repülés élménye!

2016. április 14. -

A Drone Prix Hungary csapata a magyarországi, sőt, a régión belüli legnagyobb drón rajongói közösség felépítését célul kitűzve, elsőként egy hat állomásos, számos kiegészítő programmal felvértezett nyílt drón bajnokságot rendez, mely szeptemberben az egész napos Drónverseny és Robotika Show-ban csúcsosodik ki.

Tovább