Szűrés

A(z) dual-boot kulcsszót tartalmazó cikkek

Június vége előtt debütál a Huawei dual OS mobilja

2014. március 14. -

Egyre több gyártót kezdenek izgatni a dual-boot, azaz két rendszerrel telepített, s azokat felváltva futtatni képes okostelefonok. Úgy fest, a Huawei is közéjük tartozik: a Kínai gyártó már 2014 második negyedévében be szeretné mutatni újdonságát, melynek fedélzetén a Windows Phone és az Android is megtalálható lesz.

Tovább

Dual-boot mobil lesz az új GeeksPhone

2014. január 30. -

A spanyol gyártó új okostelefonja, a GeeksPhone Revolution bekapcsoláskor két operációs rendszert – az Androidot és a Firefox OS-t – is felkínál leendő felhasználói számára, tehát a dual-boot mobilok tábort gazdagítja majd.

Tovább

Bluebird BM180 – Android és Windows egyetlen mobilon

2014. január 21. -

Dual-boot okostelefonnal rukkolt elő a Bluebird. A BM180 típusú újdonság fedélzetén az Android mellett a Windows Embedded 8 Handheld rendszer is megtalálható.

Tovább

Ramos i10 Pro – Android és Windows a fedélzeten

2014. január 16. -

A dual-boot, azaz a két operációs rendszerrel telepített tabletek sorra jelenhetnek meg idén, hiszen a gyártók felismerték, hogy a felhasználók szeretik a bennük rejlő sokoldalúságot. A MicroMax és az ASUS után a Ramos is előrukkolt egy ilyen eszközzel, mely választásunk szerint az Android vagy a Windows 8.1 rendszert tölti be indításkor.

Tovább