Szűrés

A(z) előadás kulcsszót tartalmazó cikkek

Hogyan lesz a jó ötletből sikersztori? – minden kiderül a startupokról az év első Okostelefon Akadémiáján

2015. január 19. -

Egy jó ötlettel napjainkban minden eddiginél könnyebb sikert elérni, hála az okoseszközöknek és az internetnek. A Telenor idei első Okostelefon Akadémiája igyekszik bátorítást adni mindenkinek, akinek van egy jó ötlete, mégpedig olyan előadók segítségével, akik maguk is egy-egy sikersztori részesei, alkotói. A január 21-i eseményen az Appra magyar! 2014 nyerteseit is kihirdetik.

Tovább

Már csak egy hét és Hacktivity!

2014. október 2. -

Október 10–11-én immáron 11. alkalommal ismét kezdetét veszi Kelet-Közép-Európa független IT Biztonsági Fesztiválja, a Hacktivity. 28 előadás párhuzamosan két szekcióban, interaktív kiscsoportos workshopok, termékdemonstrációs szekció, hardware hacking, lockpicking és esti buli várja az érdeklődőket. Október 3. és október 5. között egy kis wargame játékkal 42 diák ingyen belépőt is nyerhet a fesztiválra.

Tovább

A közösségi oldalak mint a forgalomnövelés eszközei

2014. május 23. -

Milyen szempontokat érdemes szem előtt tartanunk a közösségi oldalak használatakor? Hogyan kommunikáljunk követőinkkel a Facebookon? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaptunk a KKV-AKADÉMIA hetedik rendezvényén, ahol szakértők látták el a résztvevőket jó tanácsokkal a közösségi oldalak használatára vonatkozóan.

Tovább

Az okos kütyük a szórakoztatóipar univerzális csatornái – beszámoló a Telenor Jövőkutató Szimpóziumáról

2014. április 16. -

Az okoseszközök térnyerése és a zsebre vágható internet több területen új irányba terelte fogyasztói szokásainkat. A Telenor tegnap tartott Jövőkutató Szimpóziumán szakértők keresték a választ arra a kérdésre, hogy miként formálódik a médiafogyasztás, s általa a médiaipar a jövőben. Vajon túlsúlyba kerülnek a maximális kényelmet és az új igényeket kiszolgáló megoldások – mint például a Telenor MyTV – a hagyományos műsorszórással szemben?

Tovább