Szűrés

A(z) fényképezőgép kulcsszót tartalmazó cikkek

LUMIX GH5 – öt év garancia és V-Log!

2017. február 17. -

Fantasztikus ajánlattal készültek azoknak, akik előrendelik a Lumix GH5 kamerát az értékesítés hivatalos megkezdése előtt! Ne habozzon: öt évre kiterjesztett garanciát és egyedi kódot kaphat a V-Log funkció használatához!

Tovább

Tökéletes készülék a természet szerelmeseinek, a csodálatos pillanatok megörökítésére: LUMIX FZ82

2017. január 6. -

A Panasonic bemutatta legújabb, a népszerű FZ családhoz tartozó fényképezőgépét, a LUMIX FZ82-t, amely erős optikai zoommal rendelkezik, és a felhasználó számára széles kontrollt biztosít, beleértve ebbe a manuális beállítási lehetőségeket is mind fénykép-, mind pedig videófelvételekhez. 

Tovább

A Panasonic ismételten kitolja a fényképezés és mozgókép-felvétel határait a LUMIX GH5-tel

2017. január 5. -

A Panasonic bemutatta a LUMIX GH5-öt, a micro 4/3 szabványon alapuló LUMIX G DSLM fényképezőgépek legújabb zászlóshajóját. Az új eszköz egyszerre nyújt felső kategóriás teljesítményt a fényképezés szerelmesei és a profi videókészítők számára, akik 4K 60p/50p videóval és 6K fotográfiával akarnak megörökíteni pillanatokat.

Tovább

Még közelebb: 50-szeres zoomra képes a Sony új, Cyber-shot HX350 kompakt fényképezőgépe

2016. december 22. -

Legyen szó egy gyönyörű tájról, egzotikus élővilágról vagy családi portréról, bármelyik megörökítéséhez tökéletes választás a Sony Cyber-shot HX350 high-zoom fényképezőgép.

Tovább