Szűrés

A(z) hívás kulcsszót tartalmazó cikkek

A mobilinternetre tolódik át a karácsonyi forgalom

2014. december 31. -

A mobilszolgáltatók statisztikájái szerint a karácsonyi jókívánságokat, a korábbi évekhez hasonlóan inkább az online és a közösségi média felületein küldik az emberek. Visszafogottabban csökkent az SMS-ek száma, viszont ugrásszerűen nőtt az adatforgalom a három nap alatt. Szilveszterkor vajon hasonló tendencia lesz megfigyelhető?

Tovább

7 millió SMS-t küldtek, 9,3 millió hívást indítottak karácsonykor a Vodafone-nál

2014. december 29. -

2014. december 24. és 26. között az okostelefonok és táblagépek segítségével elküldött sok millió különböző internetes üzenet mellett nagyon sokan a hagyományos módon üdvözölték ismerőseiket, rokonaikat, barátaikat, így közel 72 ezer MMS-t, és 7 millió SMS-t küldtek, valamint 9,3 millió hívást indítottak.

Tovább

Karácsonyi üdvözletek mobilneten, újévi köszöntések hívásokkal

2014. január 6. -

A Telenor adatai szerint továbbra is hódít az az elmúlt években megjelent trend, hogy a felhasználók az SMS-ekről és MMS-ekről kezdenek átszokni arra, hogy karácsonyi vagy újévi üdvözleteiket interneten küldjék el, jellemzően a közösségi oldalakon vagy elektronikus levélben.


Tovább

Szilveszterkor főleg telefonáltak, kevesebben SMS-eztek

2014. január 2. -

A korlátlan hívást és SMS/MMS küldést lehetővé tevő Red csomagok népszerűségének köszönhetően a karácsonyi és új évi napokban a Vodafone hálózatán az egy évvel korábbihoz képest 10-10 százalékkal nőtt a hívások és az elküldött MMS-ek száma, még az SMS-ek száma 5 százalékkal csökkent.

Tovább