Szűrés

A(z) játék kulcsszót tartalmazó cikkek

Megjelent a Clock Simulator PC, Mac és Linux változata a Steam-en!

2016. július 22. -

A Clock Simulator egy minimalista játék, melynek célja hogy a játékosokat kizökkentse a hétköznap folyamatosan stresszes feladataiból, és a figyelmet elvonó tényezőktől megszabadítva összhangba hozza őket belső ritmusukkal, miközben egy pillanatnyi figyelemmel teli játékidőt biztosít számukra. A több ezer - a Steam Zöld Úton támogató - játékos szeretete által övezett játék, mostantól elérhető a Steam-en, ahonnan letölthető Windows, Mac OS, és Linux operációs rendszerű számítógépre.

Tovább

Már Androidra is letölthető a „Fear the Walking Dead" hivatalos játéka, a „Dead Run”

2016. július 21. -

A tavaszi AppStore-os megjelenést követően immár a Google Playen is elérhető a rekordokat döntő AMC-sorozat, a Fear the Walking Dead hivatalos játéka. A “Fear the Walking Dead: Dead Run” applikáció ingyenesen tölthető le. A fejlesztő az AMC-vel közösen dolgozó Versus Evil. Az applikáció nyári megjelenése nem véletlen, megelőzi a sorozat 2. évadának folytatását, amely világpremierként augusztus 22-én indul útjára, magyar nyelven az AMC-n.

Tovább

A jövő 2016 októberében kezdődik

2016. július 15. -

A mai napon az astragon Entertainment kiadó bejelentette, hogy az Industry Manager - Future Technologies játék megjelenése elhalasztásra kerül. Az üzleti szimuláció premierjének - amely az eredeti tervek szerint július végén jelent volna meg - immár 2016. október 6-a a hivatalos megjelenési dátuma, ajánlott fogyasztói ára pedig 19,99 Euro/19,99 USD/18,99 GBP.

Tovább

Fertőzött Pokémon terjed a torrent oldalakon

2016. július 14. -

A játék hivatalosan még nem elérhető Európában, ezért felhasználók milliói töltik le a telepítőcsomagot különböző internetes forrásokból. Ezt a lehetőséget pedig a bűnözők sem hagyják ki.

Tovább