Szűrés

A(z) játék kulcsszót tartalmazó cikkek

Alienware Area-51 – ismét a színen

2014. szeptember 17. -

A Dell bejelentette a nagy teljesítményű Alienware Area-51 asztali játékgép visszatérését, amely a legújabb Intel, NVIDIA és AMD technológiára építve bármilyen felbontásban kiváló képsebességet nyújt. Az Alienware legutóbbi asztali játékrendszere, az Area-51, Ultra HD-t meghaladó felbontással rendelkezik és többmonitoros rendszerekre is csatlakoztatható.

Kulcsszavak: Dell, PC, játék, Alienware
Tovább

Az Xbox One-t nem fogadta kitörő lelkesedés Japánban

2014. szeptember 15. -

Közel két hete lehet kapni Japánban a Microsoft Xbox One játékkonzolját, de az első heti adatokból úgy tűnik, nem kíséri felhőtlen siker a kezdést. A rivális PS4 már egy ideje elérhető az országban.

Tovább

Megjelent a Rovio eddigi legcukibb játéka – Angry Birds Stella [Videó]

2014. szeptember 5. -

Négy mobil platformon vált elérhetővé az Angry Birds sorozat immár tizenegyedik tagja, a Stella, amely irdatlanul cuki új szereplőkkel hív minket csatázni a disznók, és egy új főgonosz ellen.

Tovább

ASUS Rampage V Extreme alaplap az extrém túlhajtáshoz

2014. szeptember 3. -

Az Asus Republic of Gamers (ROG) bejelentette a Rampage V Extreme alaplapot. Az Intel X99 lapkakészletét használó, játékhoz és túlhajtáshoz optimalizált megoldás fogadni tudja a legújabb LGA 2011-v3 foglalatos Intel Core i7 (Haswell-E kódjelű) processzorokat és annyi DDR4 memóriát, amennyit az új architektúra kezelni képes.

Kulcsszavak: alaplap, ASUS, játék
Tovább