Szűrés

A(z) környezettudatosság kulcsszót tartalmazó cikkek

Hogyan segíthetnek az okoseszközök az energiatakarékosságban?

2020. április 22. -

50 évvel ezelőtt tartották meg először Amerikában a Föld Napját, melynek üzenete azóta csak egyre fontosabbá vált. Ha szeretnénk hozzájárulni egy jobb jövőhöz, épp a saját otthonunk lehet a megfelelő terep az első lépésekhez, hiszen végső soron a legkisebb tettek is nagy változásokat idézhetnek elő. Az okos és energiatakarékos háztartási készülékek és eszközök használatával környezettudatos otthont teremthetünk.

Tovább

Mobilalkalmazás a környezettudatosság jegyében

2015. július 23. -

A Kickstarteren kampányol egy új mobilalkalmazás, a GreenAdvisor, mellyel cégeket lehet egyszerűen értékelni aszerint, hogy mennyire környezettudatosak. 

Tovább

Környezetbarát minősítést kaptak a Samsung csúcsmobiljai

2015. április 13. -

Az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Oroszország és Brazília is környezetbarát tanúsítvánnyal tüntette ki a Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékeit, amiért azok minden olyan kritériumnak megfelelnek, amelyeket a mérgező anyagok használata ellen állítottak fel. 

Tovább

Digitális világba költöznek a Telenor üzletei

2014. január 24. -

A hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor vezeti be üzleteiben a hivatalos dokumentumok digitalizálását, amellyel a telekommunikációs társaság még magasabb szintre lép a környezettudatos működés területén.

 
Tovább