Szűrés

A(z) kiterjesztett valóság kulcsszót tartalmazó cikkek

Ez Epson Európába is elhozza legújabb kiterjesztett-valóság szemüvegét

2018. július 5. -

Az Epson ma bejelentette, hogy megérkezett Európába a Moverio okosszemüvegek legújabb verziója, a BT-35E modell. Az ügyfelek visszajelzéseit figyelembe véve az Epson úgy fejlesztette tovább új okosszemüvegét, hogy HDMI és USB-C csatlakoztathatóságon keresztül, szinte alig érzékelhető késleltetéssel könnyedén használható legyen a meglévő hardverekkel. Ennek eredménye az Epson optikai tapasztalatát egy kiterjesztett közönséghez - egészségügyi, kereskedelmi drónvezérlési, tervezési, szórakoztatási és további területekhez - eljuttató termék.

Tovább

Tegnap még szórakozás, holnap már termék

2016. augusztus 20. -

Mielőtt a Pokémon GO-val megérkeztünk az Augmented Reality (AR, azaz kiterjesztett valóság) egy jelentős mérföldkövéhez, a valóság-szimuláció viszonylag hosszú utat tett meg a kutatóközpontoktól a szórakoztatóiparig. Mára már marketingkommunikációs célokból is készítenek AR tartalmakat, ráadásul Magyarországon elég magas színvonalon.

Tovább

Kiterjesztett valóság szemüvegen dolgozhat a Facebook

2016. április 13. -

Mark Zuckerberg az F8 fejlesztői konferencián beszélt arról, hogy a Facebook kiterjesztett valóság élményt kínáló okosszemüvegen dolgozik.

Tovább

Előrendelhető a Sony okosszemüvegének fejlesztői verziója

2015. február 17. -

A tavalyi CES-en találkozhattunk először a Sony okosszemüvegének, a SmartEyeglassnak a prototípusával. A vállalat most bejelentette, hogy az okuláré már hivatalosan is előrendelhető, ám egyelőre csak a fejlesztői változat.

Tovább