Szűrés

A(z) kreatív kulcsszót tartalmazó cikkek

Működő lemezjátszó legóból

2015. március 25. -

Egy koreai LEGO rajongó egy működő lemezjátszót épített 2405 apró építőelemből. A mutatós kütyüben csak a lemezjátszófej a kakukktojás, az ugyanis nem LEGO termék.

Kulcsszavak: Lego, zene, kütyü, kreatív
Tovább

Elkészült az első működő Legó billentyűzet

2014. március 11. -

Jason Allenmann Lego művész alkotta meg azt a legóból készült billentyűzetet, amely teljes mértékben úgy funkcionál, mint egy valódi billentyűzet.

Tovább

Toshiba TUM-32PRO1 UHD monitor kreatív szakembereknek

2014. február 7. -

A Toshiba bejelentette 32 hüvelykes képátlójú, TUM-32PRO1 Ultra HD monitorát, melyet kreatív szakemberek számára fejlesztettek ki. Az Adobe színskála 99%-át támogatja, ez kristálytiszta, kiváló minőségű megjelenítést eredményez. A többféle megjelenítési üzemmód és a nagy betekintési szögű 4K-s panel révén a monitor fényképek és videók szerkesztéséhez, tervezési feladatokhoz kiváló.

Tovább

PixelDesigners – digitális magazin a kreatív szakmában dolgozóknak

2013. november 27. -

Novemberben indult útjára a PixelDesigners digitális magazin, amely a kreatív szakmában dolgozókat – többek között fotósokat, grafikusokat, webdesignereket, DTP-seket – igyekszik hasznos információkkal ellátni. A magazin a Project/029 saját fejlesztésű digitális keretrendszerében, a MAG/029-ben jelenik meg.

Tovább