Szűrés

A(z) mobiltechnológia kulcsszót tartalmazó cikkek

A Honor forradalmi GPU Turbo technológiája növeli a mobil sebességét

2018. június 21. -

A Honor Pekingben jelentette be a GPU Turbo-t, egy forradalmian új, a grafikus feldolgozást gyorsító technológiát. A hardver-szoftver integrációval a GPU Turbo drámaian felgyorsítja a mobiltelefonok grafikus feldolgozó hatékonyságát és ezzel kellemesebb és gyorsabb élményhez juttatja a felhasználókat.

Tovább

A Mesterséges Intelligencia a mobiltechnológia jövője

2018. június 12. -

Világszerte a fotók 85 százaléka okostelefonnal készül. Vitathatatlan, hogy a mobilfotózás lett a pillanatok megörökítésére használt legfőbb módszer. 

Tovább

Vodafone utazó klinikák segítik a HIV visszaszorítását Lesothóban

2016. november 30. -

A Vodafone Csoport Alapítvány szerdán bemutatta korszakalkotó mobil alapú programját, amelyet a HIV fertőzés terjedésének megállítása érdekében indított Lesothóban, ahol a becslések szerint a lakosság 23 százaléka, azaz minden negyedik ember HIV fertőzött. A program, amely lehetővé teszi a megelőzést illetve a betegek kezelésének hatékony megszervezését, 2017-től az ország általános egészségügyi ellátásának részévé válik.

Tovább

A mobilfónia 30 éves fejlődése, és ahogy a gyerekek látják

2014. december 30. -

Ma a korlátlan csomagok, a folyamatos elérhetőség és a szinte bárhol rendelkezésre álló szélessávú hálózatok korában talán már nem is emlékszünk, hogyan kommunikáltunk a múltban, akár csak 30 éve is. Akkoriban még hírét sem hallottuk a mobiltelefonnak.

Tovább