Szűrés

A(z) navigáció kulcsszót tartalmazó cikkek

Az LG is "beszáll" az Android Autóba

2014. július 4. -

A kisebbik dél-koreai gyártó vetélytársai közül elsőként csatlakozik az Open Automotive Alliance projektéhez, aminek célja az okostelefonos funkciók autókba juttatása.

Tovább

A Windows is autóba ülne

2014. április 14. -

A trendeknek megfelelően most éppen a Microsoft döntött úgy, hogy elkészíti saját autós operációs rendszerét „Windows in Car” néven, de az Apple és a Google is dolgozik már hasonló megoldásokon. Az ablakos szoftver egyébként leginkább a cég mobiltelefonokon futó rendszeréhez, a Windows Phone-hoz hasonlít, hiszen a kezdőképernyőn a leggyakrabban használt funkciók jelennek meg a könnyebb elérhetőség végett.

Tovább

A BMW közös navigációs szolgáltatást fejlesztett az SAP-vel

2014. január 23. -

A BMW közös navigációs fejlesztésbe kezdett az SAP-vel, melynek eredményeként egy 7-es BMW-be már be is építették a szoftver prototípusát. A megoldás válogat az útvonal közelében elérhető ajánlatokból.

Tovább

Magyar navigáció a Mazda3-ban

2013. december 24. -

A Mazda3 másfél hónapja rendelhető a magyarországi márkakereskedésekben. Megjelenése merész, sportos, a SKYACTIV technika minden elemét hordozza, és MZD Connect rendszerén keresztül. Navigációs szoftverét pedig a magyar NNG Kft. fejlesztette: a vezető a nélkül marad online kapcsolatban a világgal, hogy figyelme elterelődne az útról és veszélyeztetné biztonságát.

Tovább