Szűrés

A(z) nyereményjáték kulcsszót tartalmazó cikkek

Kezdd appal a napot!

2018. december 7. -

Most csúcskészülékeket nyerhetnek a Telekom mobilalkalmazás használói – a sorsoláshoz pedig elég belépni az alkalmazásba, amely tartalmazza az ügyfél által bevont előfizetéseket.

Tovább

800 okostelefont sorsol ki nyereményjátékában a Telenor

2015. július 7. -

40 napig tart a Telenor nyereményjátéka. Ez idő alatt 800 Nokia Lumia 532 és 5 darab Xbox One játékkonzol talál gazdára.Ehhez mindössze egy hívásra vagy vásárlásra vagy szükség a MyMenu szolgáltatásban.

Tovább

Érezz rá az ívre és nyerj egy LG G Flex2 mobilt!

2015. március 10. -

Az LG "Keresd az ívet” című fotópályázatán ívet, vagy íveket ábrázoló fotókkal lehet indulni, a nyeremény egy különleges, ívelt G Flex2 mobiltelefon és tíz LG ajándékcsomag. A március 10-től 31-ig tartó pályázat képeit Soós Bertalan fotós és az LG Magyarország munkatársai bírálják el.

Tovább

Milliót érhet egy kép a Telenornál

2014. február 19. -

A Hipernet 4G egyedülállóan magas sebességéhez kötődik a Telenor új nyereményjátéka, amelynek fődíja egymillió forint, három további szerencsés nyertese pedig egy Porsche-tesztvezetésen élheti át a gyorsaság élményét. A játékban Hipernet 4G matricával vagy háttérképpel rendelkező mobilkészülékeket ábrázoló fotókkal és személyes portréképekkel (selfie) lehet indulni.

 
Tovább