Szűrés

A(z) nyereményjáték kulcsszót tartalmazó cikkek

Gamerek jelentkezését várja a KÉSZ Csoport

2022. november 23. -

Az építőipar jövőjének alakításába vonja be a Z generációt a KÉSZ Csoport november közepén indított nyereményjátéka. A feladat az egyik legnépszerűbb nyílt világú sandbox videójátékban* fenntartható és mindemellett kreatív épületek tervezése. A komoly nyereményeket kínáló virtuális játékba máris több százan vetették be magukat, de december 4-ig még van lehetőség csatlakozni és nevezni. 

Tovább

Kezdd appal a napot!

2018. december 7. -

Most csúcskészülékeket nyerhetnek a Telekom mobilalkalmazás használói – a sorsoláshoz pedig elég belépni az alkalmazásba, amely tartalmazza az ügyfél által bevont előfizetéseket.

Tovább

800 okostelefont sorsol ki nyereményjátékában a Telenor

2015. július 7. -

40 napig tart a Telenor nyereményjátéka. Ez idő alatt 800 Nokia Lumia 532 és 5 darab Xbox One játékkonzol talál gazdára.Ehhez mindössze egy hívásra vagy vásárlásra vagy szükség a MyMenu szolgáltatásban.

Tovább

Érezz rá az ívre és nyerj egy LG G Flex2 mobilt!

2015. március 10. -

Az LG "Keresd az ívet” című fotópályázatán ívet, vagy íveket ábrázoló fotókkal lehet indulni, a nyeremény egy különleges, ívelt G Flex2 mobiltelefon és tíz LG ajándékcsomag. A március 10-től 31-ig tartó pályázat képeit Soós Bertalan fotós és az LG Magyarország munkatársai bírálják el.

Tovább