Szűrés

A(z) nyomkövető kulcsszót tartalmazó cikkek

Kisállat nyomkövető segít a gazdiknak szilveszterkor

2019. december 30. -

A szilveszter évről-évre kritikus időszak a kutyák, macskák és gazdáik számára is.  Tavaly több mint ezer kutya ijedt meg annyira a szilveszteri petárdázástól, hogy elszökött otthonról, a Szilveszteri Állatmentő Ügyelethez érkezett bejelentések szerint. A kétségbeesett gazdik ilyenkor a környéket járják, hirdetéseket helyeznek ki fákra, villanyoszlopokra, a Facebookon tesznek közzé felhívásokat a kedvenceiket keresve. Az állatok eltűnése, vagy ami még rosszabb, esetleges elvesztése, nagy szomorúságot okoz az őket szerető családoknak. 

Tovább

Közösségi nyomkövető app készül bringásoknak a Vodafone támogatásával

2014. november 6. -

A Vodafone Magyarország és partnere, a Hargamon Kft. a több millió főt számláló kerékpáros társadalomnak kínál 2015 tavaszától közösségi nyomkövető alkalmazást. A Velotrack egy M2M alapú szolgáltatás, amely nemcsak a közösen túrázó családoknak és barátoknak ad plusz információkat, de a kerékpár nyomkövetésével az esetleges lopások felderítésében is segít. 

Tovább

LG KiZON karkötő – az aggódó szülők álma valóra vált

2014. július 9. -

Az LG egy újabb viselhető eszközt mutatott be, melyet kifejezetten a kisgyerekes szülőknek szán. A KiZON nevű karkötő nyomon követi a csemeték helyzetét és telefonálni is lehet vele, így az aggódó ősök mindig tudhatják, hogy gyerekük jól, illetve jó helyen van.

Tovább

Hol jártál, báránykám? – IneTracker nyomkövető szolgáltatás Androidra

2013. július 8. -

Ingyenes, androidos GPS nyomkövető alkalmazást mutatott be a magyar fejlesztésű IneTrack. Az új, real-time szolgáltatás az edzésnapló appokhoz hasonlít, de képes statisztikák, kimutatások, és menetlevél készítésére is.

Tovább