Szűrés

A(z) tartalomközvetítés kulcsszót tartalmazó cikkek

Már tévén is nézhető a megújult Telenor MyTV

2014. november 26. -

A Telenor az elmúlt egy év tapasztalatai alapján megújította MyTV szolgáltatását, mely már 25 csatornával és több sorozattal várja a felhasználókat, akik többféle műsorcsomag, illetve időalapú adatjegyek közül is választhatnak igényeiknek megfelelően. A legnagyobb fejlődést a kiszélesített platformtámogatás jelenti, hiszen a MyTV most már nem csak számítógépen, tableten és okostelefonon, hanem egy Chromecast segítségével televízión is nézhető.

Tovább

A UPC Directnél a legszélesebb Discovery portfólió

2014. május 12. -

A UPC Direct műsorkínálatának legutóbbi bővítésekor bekerült Investigation Discovery csatornával a hazai műholdas műsorszolgáltatók közül a UPC Directnél érhető el a legszélesebb Discovery portfólió. A nyolc csatorna az ismeretterjesztő filmek, és a tartalmas kikapcsolódás kedvelőinek kínál folyton megújuló minőségi tartalomforrást. 

Tovább

UHD felbontásban közvetíti a Bécsi Állami Operaház előadásait a Samsung

2014. május 8. -

A Samsung és a Bécsi Állami Operaház egyedülálló megállapodást kötött, melynek keretében a társulat idei legnépszerűbb előadásait 4K-s, más néven UHD felbontásban, élő internetes közvetítéssel világszerte bárki elérheti Samsung UHD televízióin keresztül. Az első UHD-s élő közvetítés szerdán debütált Verdi Nabucco előadásával, melynek főszerepét a híres spanyol operaénekes, Plácido Domingo játszotta.

Tovább

Sikerrel zárult Ben Saunders sarkköri expedíciója – Ultrabook kísérte a sarkkutatót

2014. február 12. -

Péntek hajnalban, közép-európai idő szerint 2:15-kor Ben Saunders és Tarka L’Herpiniere sarkkutatók befejezték világrekord kísérletet jelentő útjukat az Antarktiszon, és sikeresen megismételték Robert Falcon Scott kapitány emblematikus és szerencsétlenül végződő 1910-12-es Terra Nova expedícióját. A sarkkutatók útját a nagyvilág is követhette, hála egy Intel Ultrabooknak.

Tovább