Szűrés

A(z) termék kulcsszót tartalmazó cikkek

Okos szenzor és okosotthon termékek az LG-től

2015. szeptember 7. -

Az LG az IFA 2015 kiállításon mutatta be új, intelligens otthon megoldásait. Az új LG SmartThinQ Szenzorral számos hagyományos háztartási gépet tehetünk „okosabbá”. Első alkalommal állították ki intelligens Lightwave sütőjüket és légkondicionálójukat is, melyek kompatibilisek az AllJoyn keretrendszerrel, az Allseen Aliance nyílt forráskódú IoT platformjával.

Tovább

Több mint 3 milliárdan mobilneteznek már: új megoldások kellenek

2015. június 8. -

Jelenleg több mint 3 milliárd ember mobilnetezik, egyes kutatások szerint a felhasznált adatforgalom 2019-re akár megtízszereződhet.

Tovább

A Lenovo TechWordön az új termékek és fejlesztések

2015. június 1. -

A Lenovo Tech World rendezvényem, a vállalat első globális technológiai eseményén több új terméket jelentettek be, valamint számos olyan, áttörést jelentő termékkoncepciót mutattak be, amelyek megváltoztatják majd annak a módját, ahogy az emberek kapcsolatba kerülnek a technológiával.

Tovább

Tovább bővül a Samsung audio termékeinek választéka

2015. május 7. -

A Samsung bejelentette a Smart Bluetooth audio termékcsaládjának két legújabb tagját, a Samsung Level On Wireless fejhallgatót és a Samsung Level Linket, a hagyományos audio termékeket vezeték nélküli készülékekké átalakító termékét.

Tovább