Szűrés

A(z) utazás kulcsszót tartalmazó cikkek

A FlixBus az első távolsági buszszolgáltató, amit a Google Asszisztens integrál

2018. április 27. -

A mesterséges intelligencia találkozik a buszos utazással: áprilisban a FlixBus a világ első távolsági buszszolgáltatójaként integrálta ajánlatát a Google Asszisztens rendszerébe, így az utazás tervezése és a jegyfoglalás már hangvezérléssel is lehetséges. 

Tovább

Együttműködik az Utazómajom és a CitySIM

2017. november 7. -

A legnépszerűbb magyar utazási oldal és a nemzetközi mobilkommunikációs cég egyedi megállapodást írt alá az ősz folyamán. Eszerint az Utazómajom követői számára elérhető az Utazómajom - CitySIM co-branded SIM kártya, amely segítségével az utasok a világ 197 országában telefonálhatnak, sms-ezhetnek és internetezhetnek roaming díjak nélkül.

Tovább

Vodafone: +1GB adat a nyaraláshoz

2016. augusztus 10. -

Utazni jó. Nyaralás közben külföldön is ugyanúgy használni a telefont, mint itthon, roaming díjak nélkül mobilinternetezni szintén nagyon jó. A szállásfoglalásért +1GB adatforgalmi keretet kapni, amit fel lehet használni az utazás közben – pláne jó!

Tovább

Az amerikai irodalom legnagyobb utazásainak interaktív térképe

2015. augusztus 7. -

Richard Kreitner és Steven Melendez olyan interaktív térképet készített, mely segítségével végigjárhatjuk az amerikai irodalom nagy utazói által bejárt és leírt helyeket.

Kulcsszavak: térkép, utazás, irodalom
Tovább