Szűrés

A(z) videófal kulcsszót tartalmazó cikkek

Az LG kereskedelmi kijelző-termékcsaládja optimalizált vertikális megoldások egész sorát kínálja

2018. február 7. -

Az OLED termékek globális piacvezető gyártójának számító LG Electronics a 2018-as Integrated Systems Europe (ISE) kiállításon mutatja be azokat az optimális vertikális kijelző-megoldásokat, melyek bármely üzleti környezetben használhatók, a kiskereskedelemtől kezdve a nyilvános tereken át az irodákig. Futurisztikus, sokoldalú kijelzők, köztük az átlátszó OLED, az Open Frame OLED, az ultravékony kávás OLED videófal és más termékek kápráztatják majd el az ISE látogatóit.

Tovább

A Samsung hét éve az élen a digitális kijelzők értékesítése terén

2016. április 21. -

A Samsung Electronics immár hét egymást követő éve őrzi nemzetközi vezető helyét a digitális kijelző egységek értékesítése területén. Az IHS, a kijelzőtechnológiával kapcsolatos iparági hírek, elemzések és a szakvélemények vezető adatforrása által a közelmúltban kiadott értékesítési mutatók is alátámasztják a Samsung vezető pozícióját az ágazatban, 2009 óta.

Tovább

Fejlesztések a kijelzőtechnológiában

2016. február 22. -

A Samsung a 2016-os Integrated System Europe (ISE) kiállításon mutatta be megújult digitális kijelzők és vizuális megoldások termékpalettáját Amszterdamban. Az „innováció új szintre emelése” vezérelvet követve a Samsung a többi között a kiskereskedelmi, a vendéglátói, a tárgyalótermi és a szórakoztató terekre optimalizált kijelzők széles skáláját vonultatta fel.

Tovább

Eltűnnek az elválasztókeretek a videofalon

2016. január 11. -

Smart Signage néven mutatott be olyan megoldásokat a múltheti CES-rendezvényen a Samsung, amelyek révén minimalizálhatóak az elválasztó keretek a videofalon, illetve áttetszővé varázsolható az OLED kijelző.

Tovább