Csalókra figyelmeztet a UPC

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. augusztus 16

Az elmúlt időszakban megszaporodtak a szolgáltatás átírásával kapcsolatos jogosulatlan visszaélések, amelyek során csalók élnek vissza a UPC nevével és ügyfeleinek jóhiszeműségével. 

A Nokia 7 plus nyerte idén az EISA legjobb fogyasztói okostelefon díját

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. augusztus 16

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bejelentette, hogy az EISA (Expert Imaging and Sound Association) a Nokia 7 plust választotta az év fogyasztói okostelefonjának (Consumer Smartphone of the Year). 

High-End UHD Blu-ray lejátszó kategóriában EISA-díjat nyert a Panasonic DP-UB9000

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. augusztus 16

A Panasonic felső kategóriás DP-UB9000-as UHD Blu-Ray lejátszója idén elnyerte a rangos EISA-díjat a High-End UHD Blu-ray lejátszó 2018-2019 kategóriában. Ez a nagyszerű teljesítmény megerősíti a lejátszó referencia státuszát és vezető szerepét a piacon kép-, valamint hangminőség terén is.

A Huawei P20 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. augusztus 15

A Huawei csúcstelefonja, a P20 Pro nyerte el idén az Európai Kép- és Hang Szövetség (EISA - European Image and Sound Association) legjobb okostelefonnak járó díját („EISA Best Smartphone 2018-2019”). 

Két kódolatlan hét a UPC Direct ügyfeleknek

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. augusztus 15

A történelem, ahogy még nem láthatta – a Viasat History által most ez a lehetőség minden UPC Direct ügyfél számára elérhetővé válik. 

Rangos elismerésben részesültek az LG mesterséges intelligenciát alkalmazó eszközei

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. augusztus 15

Az LG mesterséges intelligencia, valamint dizájn terén megvalósított fejlesztéseit díjazta az Európai Kép- és Hangszövetség (European Imaging and Sound Association — EISA). 

Hét kategóriát nyert a Sony a 2018-as EISA díjátadón

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2018. augusztus 15

A Sony újabb sikereket ért el a fogyasztói elektronikai piacon, hiszen a European Imaging and Sound Association (EISA) 2018-ban hét kategóriában találta a legjobbnak a vállalat termékeit. 

A Honor 10 nyerte az EISA „Az év lifestyle okostelefonja” díját

Cikk csatolmány GSM magazin - 2018. augusztus 15

A Honor, a fiatal, trendszetter, innovatív okostelefon e-brand elnyerte a European Imaging and Sound Association (EISA) „Az év lifestyle okostelefonja” díját. Az EISA kiemelte, hogy a Honor 10 “tökéletesen illik a legigényesebb fiatal felhasználókhoz is”.