Éld meg a virtuális valóságot az új Alienware eszközökkel!

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. június 23

Az Alienware és a Dell új számítógépes játékrendszereket és kiegészítőket mutatott be: felső kategóriás, többmagos processzorokkal is rendelhető Alienware asztali gépek és egyedi kialakítású, nagy teljesítményű, játékra tervezett monitorok és perifériák széles kínálata érhető el. 

Az LG X power2 már kapható a hazai szolgáltatóknál

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. június 22

Már a magyarországi szolgáltatóknál is elérhető az LG Electronics (LG) legújabb, kivételesen erős akkumulátorral felszerelt okostelefonja, az LG X power2.

Az IFROGZ bemutatta duplahangszórós Bluetooth fülhallgatóját

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. június 22

Az IFROGZ bemutatta a legújabb Impulse Duo Wireless duplahangszórós hallójárati fülhallgatóját. A vezeték nélküli termékcsalád csúcsmodellje speciális akusztikai rendszerének köszönhetően kiemelkedően magas hangminőséget biztosít a felhasználóknak.

Visszatért egy legenda a Vodafone-nál

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. június 21

Júniusban egy legendás mobiltelefon modernizált változatával bővült a Vodafone Magyarország kínálata, a társaság megkezdte az új Nokia 3310-es forgalmazását. Emellett hamarosan a Nokia 3 is elérhető lesz a Vodafone-nál, amelyre az ügyfelek akár 25 000 Ft-os kedvezményt is igénybe vehetnek az előfizetéses alapárból Go Extra vagy Red tarifák esetén.

Mobilfizetési szolgáltatást indított az OTP Bank

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. június 21

Az OTP Bank újabb mérföldkőhöz érkezett a digitális fejlesztések terén, a mai napon elindította érintéses mobilfizetési megoldását. A mobilfizetés területén folyamatos fejlesztéseket hajt végre a hitelintézet, június elején már megújult a Simple alkalmazás, az új, érintéses mobilfizetési szolgáltatás bevezetése pedig ennek a folyamatnak egy újabb lépése.

Itt a Fuse 1 asztali SLS 3D nyomtató és a Form Cell digitális gyár

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. június 21

A professzionális 3D nyomtatótechnológiák széles körben elérhetővé tételét zászlajára tűző Formlabs bejelentette a vállalat első, szelektív lézerszinterezéssel (SLS) dolgozó 3D nyomtatóját, a Fuse 1-et. Az amerikai startup emellett egy, a már világszerte népszerű SLA nyomtatójára, a Form 2-re épülő gyártásautomatizáló rendszert is bemutatott Form Cell néven. Az új megoldások elérhető valósággá teszik a gyártásba integrált 3D nyomtatást. 

Megjelent az AIDA64 5.92

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. június 20

A FinalWire ma újabb frissítést adott ki népszerű rendszer-információs szoftverének PC-s verziójához. Az 5.92-es verzió Intel Skylake-X benchmark-al és AMD Radeon RX 500 támogatással érkezik, valamint a legújabb nVIDIA és AMD GPGPU számítási technológiák is támogatásra kerültek. A csatlakoztatott akkumulátorok és az UPS eszközök elhasználtságáról is kérhető mostantól hardveres riasztás.

Mától Nokia néven érhetők el a Withings okoseszközök

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. június 20

A legnagyobb és legszélesebb skálával rendelkező egészségmegőrzésre fókuszáló termékcsaládot mutatta be a mai napon a Nokia.