Így tartsd be az újévi fogadalmad

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. december 15

Ismét itt az újév, a világraszóló fogadalmak időszaka. Ki ne örülne, hogy támogatást kap a megvalósításhoz? 

Az ünnepek alatt sem tudjuk nélkülözni a mobilnetet

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. december 15

Tavaly a karácsonyi ünnepek alatt 30%-kal többet mobilinterneteztek a Telekom ügyfelei, mint egy évvel korábban. Az idén bizonyára még ennél is intenzívebben nő a mobilnet forgalom, hiszen a Telekom ügyfelei közül egyre többen váltanak a teljes korlátlan, illetve a tematikus korlátlan mobilnetes csomagokra.

Megújult a Főtaxi applikáció a karácsonyi szezonra

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. december 15

December közepén megújult a Főtaxi taxirendelő applikációja, amelyen keresztül immár az utasok 30 százaléka rendel kocsit. 

Rajzpályázat és akció a „Szíves Karácsony” jegyében

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. december 14
A WIWE Mobil EKG szívdiagnosztikai eszköz mind hazánkban, mind külhonban egyre szélesebb körben ajánl megoldást az egészségmegőrzésre és megelőzésre lakossági, orvosi, sportolói szinten, most pedig – Karácsony előtt – mindehhez árkedvezményt is adnak: aki szeretteinek olyan eszközt akar ajándékozni amely figyelmeztet a szív működésének rendellenességeire, az december 15. és 18. között – az „aranyhétvégén” - 69.990 forintért veheti meg a WIWE-ot a webshopban és viszonteladóknál.

A Telekom hálózatai a legjobbak Európában

Cikk csatolmány GSM magazin - 2017. december 13

A 2017. évi mobilkommunikációs tesztek során a Deutsche Telekom érte el a legjobb eredményeket – nem pusztán csak Németországban, de az európai leányvállalatainál is. 

Google keresési trendek 2017

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. december 13

Az év sporteseményei, a FINA és az Andorra – Magyarország futballmérkőzés mellett a Black Friday, az Eurovíziós Dalfesztivál és a Fidget spinner szerepeltek a Google magyarországi keresési toplistájának élén, de az óraátállítás és a csirkemell recept is előkelő helyen végeztek.

A kényelmi funkciók, a képernyőméret és az UHD felbontás dönt tévévásárláskor

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. december 11

A Samsung Dél-Koreában végzett felmérése rámutatott a tévévásárlást leginkább befolyásoló szempontokra, melyek egyúttal formálják is a tévépiaci trendeket. 

A Kingston több, mint 18 millió Phison-vezérlővel ellátott SSD-t értékesített világszerte

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2017. december 11

A Kingston Digital Europe Co LLP – a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata – bejelentette, hogy eddig több mint 18 millió Phison-vezérlőt használó SSD-meghajtót adott el világszerte.