HTC One Max bemutató október 18-án

Farkas Norman, 2013. október 8. 16:14

A HTC által kiküldött meghívók szerint október 18-án lesz a várva várt One Max óriásmobil hivatalos bemutatója Tajvanon.

Az alábbi, október 18-án megrendezésre kerülő eseményre szóló meghívót a HTC küldte ki az Engadget számára. Az invitálás szövegében két sor is arra utal, hogy a hatalmas kijelzővel szerelt One Max lesz a rendezvény központi témája. Az egyik szerint egyetlen ujjal nyithatunk fel egy látványos világot (“One finger opens up a big view”), a másik pedig a hangzásban való közös elmerülésre hív ("You are invited to immerse in the sound with us.”).

Míg az előbbi mondat egyértelműen a One Max hátlapján elhelyezett ujjlenyomat-olvasóra céloz, addig a második a készülék előlapján található, minden bizonnyal kiemelkedő hangerővel bíró BoomSound hangszórópár előnyeire hívja fel a figyelmet.

A friss infók szerint a HTC üdvöskéje a korábbi hírekkel szemben nem a Galaxy Note 3-ban is teljesítő, bivalyerős Snapdragon 800-zal, hanem Snapdragon 600 processzorral érkezik, így nem lesz egy szinten legújabb csúcsmodellekkel, cserébe viszont alacsonyabb áron kerülhet az üzletekbe.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]