Különleges, arany kivitelű HTC One modell

Czipperer Dia, 2013. október 8. 16:32

Az arany hódít az okostelefon piacon, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy az iPhone 5S és a Galaxy S4 is kapható arany kivitelben. Most pedig a HTC is aranyba burkolta zászlóshajóját.

A legújabb iPhone, az 5S modell szakított a korábbi hagyományokkal, és arany színben is elérhető a felhasználók számára. Olyannyira nagy siker övezte az aranyszínű változatot, hogy amikor kijött a készülék, de még nem lehetett rendelni ezt az árnyalatot, több mint 2 millió forintért kelt el egy modell az eBayen.

A vetélytárs HTC szintén előrukkolt egy arany One modellel, a különbség csupán annyi, hogy a telefon valódi aranyból készült, és limitált mennyiségben kapható: összesen öt darabot készítettek belőle az egész világon.

Az arany kivitelű HTC One 4416 dollárért vásárolható meg, ami nagyjából 1 millió forintnak felel meg. Specifikációt tekintve ugyanazt tudja, mint hagyományos testvére, csupán a készülék lelkét 18 karátos arany fedi.

A készüléken egy MOBO 18 logo is látható, ami azt jelzi, hogy a készülék a MOBO díjátadó 18 éves évfordulójára készült a Goldgenie alapítójával Laban Roomesszal közösen.

 

 

Forrás: Mashable.com