D-Link EyeOn Baby Camera: az újgenerációs babafigyelő

Kütyü Magazin, 2013. november 27. 11:29

A D-Link speciális babafigyelőjével éjjel-nappal betekinthetünk csemeténk szobájába a hozzá tartozó Android és iOS alkalmazások jóvoltából, amiket okostelefonunkra és táblagépünkre is ingyen letölthetünk. A hab a tortán, hogy a hasznos kis eszköz még jól is néz ki.

A szülők igényeire szabva

Miért használna bárki gyenge felbontású, másra nem használható szülő egységet, amikor egyre több zsebben ott lapulnak a HD felbontásra képes nagyképernyős okostelefonok? Ha pedig már ott az okostelefon, a mozgás- vagy a hang érzékelését követően azonnal riasztást kaphat a szülő, sőt a beépített hangszórónak köszönhetően akár azonnal meg is nyugtathatja gyermekét.  A hőmérséklet-érzékelő észleli a gyerekszoba hőmérsékletének változását, és LED fénnyel valamint e-mailben is figyelmezteti a szülőt erre. Ha pedig az ének nem az anyuka erőssége, öt előre telepített altatódal játszható le akár távolról indítva is. Egy microSD kártyát az EyeOn Baby Camera foglalatába helyezve akár folyamatosan rögzíthető a kamera élőképe, így soha nem maradnak le a szülők egyetlen mozdulatról sem.

Az EyeOn Baby Camera (DCS-825L) a D-Link Cloud termékcsaládjának legújabb tagja: a kamera képe okostelefonról és tabletről (Android vagy iOS alkalmazásokkal) bármikor, bárhonnan elérhető. A pillanatfelvételek és a videók egyetlen mozdulattal megoszthatók a rokonokkal, barátokkal. Mostantól a nagyszülők is közelebb érezhetik magukat az unokákhoz.

Az EyeOn Baby Camera kerek, barátságos formáját a cserélhető rózsaszín és kék gyűrűk teszik igazán gyerek- és szülőbaráttá.

Vidd magaddal!

Az EyeOn Baby Camera saját WLAN hálózattal is rendelkezik, így utazásaid során is használhatod okostelefonoddal vagy tableteddel ott is, ahol nincs Internet vagy WLAN kapcsolat. Az EyeOn Baby Camera a babaszobában szinte bárhol elhelyezhető: az áramellátást a hagyományos, 220V-os hálózat mellett hordozható USB áramforrásról is biztosíthatjuk. Ez is rugalmasabbá, biztonságosabbá teszi a készülék használatát.

Láss mindent a mydlink Baby alkalmazással!

Az ingyenes EyeOn Baby Camera Android és iOS alkalmazással bármely hozzáféréssel rendelkező okostelefonoról elérhető a kamera élőképe, pillanat- és videófelvételek készíthetők illetve a rögzített állományok visszanézhetők. A telepítés és a beállítások is közvetlenül az alkalmazásból érhető el, akárcsak az altatódalok indítása vagy a hőmérséklet-érzékelő finomhangolása. A kamera képe természetesen a már ismert mydlink portálon keresztül is elérhető egy web böngésző segítségével.

 

 

EyeOn Baby Camera (DCS-825L) – A legfontosabb funkciók:

- Nappali és éjszakai élőkép és videórögzítés

- Mozgás- és hangérzékelés, értesítés az eseményekről az alkalmazáson keresztül

- Hőmérséklet-érzékelő és LED fényjelzés

- Beépített mikrofon és hangszóró

- Micro SD/SDHC kártyafiók a helyi rögzítéshez

- Öt beépített altatódal

- 802.11n vezeték nélküli kapcsolat

- HD felbontás, max. 1280 x 720 pixel

- H.264 és motion JPEG képtömörítés

- 24/7 hozzáférés a kamera képéhez iPhone, iPad, Android készülékről vagy laptopról a mylink Baby App letöltésével

A kameráról itt olvashatsz bővebben.

 

 

Ár és elérhetőség

Az EyeOn Baby kamera december 1-jétől less kapható a Kangaboo baba-mama üzletekben és az Extreme Digital webáruházában. A kamera javasolt fogyasztói ára 39 900 Ft.

20th Century Fox: “A kaland elkezdődött”

A D-Link és az InterCom együttműködésének köszönhetően az EyeOn Baby Camera piaci bevezetésében kiemelt hangsúlyt kap a 20th Century Fox és a BBC legújabb közös 3D mozija, a december 19-én bemutatásra kerülő

DINOSZAURUSZOK – A FÖLD URAI 3D-BEN produkció. A családi kalandfilm a legmodernebb digitális trükkökkel kelti életre a dínók világát: főszereplője, Pacsi különleges, izgalmas története a szülőket és gyerekeket is biztosan elvarázsolja.

Az exkluzív partnerségi megállapodás értelmében 2014 áprilisáig számos meglepetés várható.