Mobilabb dokumentumkezelés a Xeroxtól

Kütyü Magazin, 2014. január 15. 14:18

A Xerox vállalati tartalomkezelő digitális platformját, a DocuShare-t a mobilitás  iránti igény figyelembevételével és a céges biztonsági protokollok betartásával fejlesztették tovább, amely mostantól mobil - és felhőmegoldásokkal bővítve szolgálja a gyorsabb és könnyebb munkavégzést.

A Xerox ConnectKey platformara épülő multifunkciós eszközök és a DocuShare integrációjának köszönhetően jelentősen egyszerűsödik, és egylépcsőssé válik a vállalati dokumentumkezelés. Nincs közbenső állomás, nem kell a jövőben elsőre pc-re eljutatni a használni kívánt dokumentumot, hanem a felhasználók közvetlenül a DocuShare-be, vagy a Windows mappákba szkennelhetik az anyagaikat és azokat azonnal elérhetővé tehetik a közös munkához a többiek számára.

Szintén az üzleti hatékonyságot növeli a DocuShare Mobile. Ezzel a megoldással, az elnevezésének megfelelően rugalmasabbá válhatnak a dolgozók. Nem lesznek a számítógépeikhez, sőt az irodához sem kötve a feladataik elvégzésekor. Az iOS és Android operációs rendszerű okoskészülékeikkel közvetlenül és biztonságosan férhetnek hozzá a DocuShare-hez, amelyben könnyedén kereshetnek, letölthetnek, illetve akár meg is oszthatnak másokkal dokumentumokat.

 

 

A fejlesztések során a Xerox szakemberei a DocuShare felhő-szolgáltatását is bővítették annak a jegyében, hogy még az eddigieknél is egyszerűbben lehessen a dokumentumokat feldolgozni, megosztani a felhasználók között. Az egyedi elvárásokra, felhasználó igényekre konfigurálható szolgáltatást a Xerox tartja karban, a biztonságát pedig folyamatosan szavatolja.