Képeken pózol a Lumia 630

Czipperer Dia, 2014. március 7. 12:00

Az @evleaks jóvoltából teljes pompájában megcsodálhatjuk a készülőben lévő Nokia Lumia 630-as modellt, amely a középkategóriában versenyez majd a felhasználók kegyeiért.

Korábban már beszámoltunk az új Lumia modellekről, a 630-as, 635-ös és a 930-as készülékekről. A három közül a most képeken feltűnő Lumia 630 ígérkezik a legkedvezőbb árúnak a 4,3 hüvelykes WVGA (800 x 480) kijelzőjével, 1,7 Ghz-es procijával, 1 giga RAM-jával és 8 giga tárhelyével.

Bár a specifikációkat illetően is változott a helyzet. A legfrissebb infók szerint úgy tűnik, nagyobb kijelzővel (4,5 hüvelyk, 854 x 480) száll versenybe, és, ha minden igaz, Qualcomm Snapdragon 400 processzor hajtja majd. A készülék egy dologban első lehet a Lumiák közül: Dual-SIM verzióban is kapható lesz.

A Moneypenny néven is emlegetett modell most képen is feltűnt, melyet az @evleaks posztolt a Twitteren. Ha valóban a 620-as utód látható a fotón, akkor éles törést mutat az elődhöz képest. A készüléken nincs kamera gomb és vaku sem. Külseje inkább a Nokia X széria diznjára hajaz.

A kezdőképernyőn számos népszerű alkalmazás látható, többek között az Instagram, Nokia MixRadio, HERE Maps is. De ami még ennél is érdekesebb, feltűnnek a kijelzőn megjelenő virtuális gombok.

 

Korábban (még február végén) is felbukkant már egy kép a telefon elejéről, szintén az @evleaks jóvoltából. Ám most végre teljes pompájában látható a készülék.

Egyelőre még nem tudni, mikor mutatja be a Nokia új mobilját. Sokan várták az MWC-re a korábban már kiszivárogtatott triót, ám a februári techshow-n csak Nokia X, Asha széria új modelljeit és a Nokia 220 készüléket leplezték le.

Tekintve, hogy a Windows Phone 8.1 debütálását áprilisra várják, talán ezekre a Lumiákra sem kell már olyan sokat várni. Sőt, lehet, hogy a 630-as lesz első a sorban, a WPCentral szerint ugyanis ez lesz majd az első Windows Phone 8.1-es mobil a Nokia háza táján.

 

 

Forrás: Engadget.com, WPCentral.com