Panasonic HX-A500 – a világ első 4K 25p-s viselhető videókamerája

Kütyü Magazin, 2014. március 26. 15:44

A Panasonic bemutatta a világ első 4K 25p-s viselhető videókameráját, a HX-A500-at. A legújabb, viselhető videókamerát úgy tervezték, hogy felhasználója a pillanat varázsát mozgás közben, az akció sűrűjében is képes legyen megragadni 4K képminőségben. 

A HX-A500 kamera 4K Ultra HD filmek készítésére alkalmas, könnyen hordozható, könnyű, kompakt, egyszerűen a testre vagy a fejre csatolható. Az új és kibővített funkcióknak, az opcionális kiegészítők széles választékának köszönhetően a HX-A500 viselete kényelmes, használata könnyű. Ilyen például az az új kapocs, amellyel a kamera könnyen sisakra vagy táskára rögzíthető; egy váz, amelyre a központi egység, a kamera és a kábel együtt rászerelhető, így a készülék egy kézzel is használható, és a továbbfejlesztett hálózati integráció.

A készülék vízálló akár 3 méter mélyen, 30 percig, és porálló, ezért a HX-A500 szélsőséges körülmények között is megállja a helyét. A gyerekekkel a földön hemperegve, vagy épp egy sziklafalon mászva, a kamera használója biztos lehet abban, hogy tökéletes filmfelvétel készül a készülék kézbevétele nélkül is.

 

Technikai jellemzők: