VIERA UHD és Full HD TV-k a Panasonictól

Kütyü Magazin, 2014. március 27. 14:33

A Panasonic bemutatta az európai piacra szánt új, zászlóshajó VIERA 4K Ultra HD tévéit, az AX800 sorozat, valamint a Full HD AS800 sorozat modelljeit. A tévék a prémium képminőséget teljes körű hálózati integrációval ötvözik a my Stream, Info Bar, TV Anywhere és Remote Sharing funkciók révén. 

A Panasonic az elmúlt napokban számos modellel bővítette okostévé kínálatát: belépő, középkategóriás és csúcsmodelleket egyaránt találunk a VIERA készülékek sorában. A felsőkategória versenyzői között Ultra HD és Full HD készülékek is találhatók, melyekre egyaránt jellemzők az okosabbnál okosabb funkciók, mint például a Remote Sharing, TV Anywhere, Info Bar, my Stream is. Az UHD modellek sorában megtaláljuk a vállalat első 4K (3840 x 2160) televízióit is (AX800 és AX900 sorozat modelljei).

Többféle méretben is találunk készülékeket a csúcskategóriában is: 45-től egészen 65 hüvelykig. Ezekről bővebben a vállalat sajtóközleményében, a következő oldalon olvashattok, a belépő- és a középkategóriás modellekről pedig a Prím Online-on.