Új Toshiba Satellite L sorozatú laptopok

Czipperer Dia, 2014. március 27. 13:30

A Toshiba bejelentette új, L-sorozatú laptopjait, a 15,6 hüvelykes Satellite L50/L50D és a 17,3 hüvelykes Satellite L70 modelleket. A készülékek között érintéssel vezérelhető, nagyméretű és Full HD felbontású masinák is vannak.

A Toshiba új notebookjai nagyon kecsesek, mindössze 23,5 milliméter vastagok. Ezek a modellek azok számára jelenthetnek jó alternatívát, akik szeretik az igényes külsőt, a szórakozást, és munkájuk során a nagy teljesítmény a mérvadó.

A masinák között tízujjas érintőképernyős modell (L50t) is található, de aki a nagy méret híve, annak is akad jó választás az L70-es készülék személyében, amely 17,3 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik.

Mindegyik modell kiváltsága a DTS Sound hangzásjavító eljárás, a megemelt hangerő, a kiváló basszus és a részletgazdag hangzás. A sztereó hangszórók pedig Skullcandy hangolással vannak ellátva, ezáltal torzításmentes, valósághű hangzást biztosítanak.

A notebookok AMD vagy Intel processzorokkal felszerelve érkeznek. Az L50D típusú készülék a legújabb AMD processzorokkal, az L50 és L70 modellek pedig 4. generációs Intel Core i7 feldolgozóegységekkel kaphatók majd. Tárhely tekintetében pedig akár 1 terrás, memória esetén pedig akár 16 gigás változatot is beszerezhetünk. A notebookok a második negyedévben landolnak az európai piacon.

A készülékekről bővebben a következő oldalon, a Toshiba sajtóközleményében olvashattok.