Az Apple nagyban játszana?

Czipperer Dia, 2014. március 31. 16:35

Az új iPhone-okról sok pletykát lehetett hallani az elmúlt hónapokban. Mindenki azt találgatja, vajon lesz-e nagyobb iPhone, és, ha igen, mekkora. Íme, egy újabb szárnyra kapott hír, mely szerint az 5,5 hüvelyk sem elég az Apple-nek.

Egy kép bukkant fel az interneten a Command +Eye jóvoltából, melyen feltehetően az új iPhone-ok láthatók. Korábbi találgatások szerint az Apple két új modellel is készül, és ami nagy áttörésnek számítana a vállalat életében, nagyobb kijelzős készülékekről szólnak a pletykák. Bár még nincs egységes elképzelés a két modell méretét illetően, 4,7 és 5,5 hüvelyk közé tehetők számok. Sőt, a Techradar és a CNET már az 5,7 hüvelykig merészkedett.

Lehet, hogy nekik lesz igazuk, ugyanis most felbukkant egy kép, melyek két új iPhone alaprajza látható 4,7 és 5,7 hüvelykes mérettel. A részletes adatok is láthatók a rajzon, többek között az is, hogy a 4,7 hüvelykes modell 66 milliméter széles lesz (az 5S 58,6 milliméter), valamint 70 milliméter vastag. Az 5,7 hüvelykes változat a rajz alapján 77 milliméter széles és 6,7 milliméter vastag lesz.
 


Még mindig káosz van

Ám, hogy itt se legyen egységes a kép az új modelleket illetően, egy francia oldal, a NoWhereElse közzétett egy másik képet, amely Kínából származik. Ezen hátulról látszik a készülék, és  a méretek különböznek a Commnad +Eye által közzétett fotón láthatótól.

Itt a teljes szélesség 85 milliméter, amely még a HTC zászlóshajó M8 készülékénél is nagyobb 2,5 milliméterrel. viszont a kijelző mérete csak 5 hüvelyk körül mozog. Ez utóbbi kevésbé tűnik valószínűnek.
 

 

 

Forrás: Techradar.com